013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Meubellijnen

Meubellijnen

Anggrek heeft een breed assortiment meubilair te huur in verschillende kleuren en designs zodat er altijd een meubellijn is die past bij uw evenement. Meubilair huren is mogelijk bij ieder feest of gelegenheid. Wanneer u hieronder op een afbeelding klikt krijgt u uitgebreidere informatie over de desbestreffende meubellijn.

Iedere meubilairlijn bestaat uit een divers aanbod zo kunt u statafels, lage tafels met bijbehorende stoelen en barkrukken huren. Binnen het assortiment tafel verhuur hebben we een uitgebreide collecetie, of het nu gaat om de whiteline, strak wit meubilair, het blackline, chique zwarte meubels, of het design meubilair wat een prachtige combinatie is door de kleur wit en wengé, alles is mogelijk.

Maar denk ook eens prachtig lounge meubilair met gekleurde kussens of stoer steigerhout wat door zijn prachtige hout een robuuste uitstraling heeft.

Bij iedere meubellijn kun je een bijpassende bar huren. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren. Denk bijvoorbeeld eens aan de sfeervolle tapperij bar in combinatie met het black steel meubilair.

Buiten het getoonde meubilair op de website, kunnen onze meubellijnen volledig aangepast worden aan uw specifieke wensen, bijvoorbeeld meubilair in de kleur van uw huisstijl.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot