013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Leest u hier verder

Leest u hier verder

U als klant heeft voornemens om een event te organiseren, en heeft daarvoor de juiste inrichting nodig. U gaat opzoek naar een eventstyling bedrijf, zoals Anggrek, die uw wensen en ideeën kan waarmaken. Wanneer u ons heeft benaderd gaan wij graag met u in gesprek om het doel van uw event te bespreken. 

 

Door onze jarenlange ervaring in de eventstyling en standbouw kunnen wij altijd een zeer sfeervolle ruimte of locatie ontwerpen. Wij maken 3D tekeningen om een zo’n realistisch mogelijk beeld te geven van de locatie of ruimte. De belangrijkste vraag in deze fase is natuurlijk wat zijn u wensen: 

 

Door onze jarenlange ervaring in de event styling hebben we namelijk een ruim assortiment met bar verhuur. Of u nu kiest voor een strakke witte mobiele bar huren, bijpassend bij de witte meubels of liever een gezellige nostalgische bar huren bijpassend aan de cafe inrichting alles is mogelijk. Kijk voor een overzicht van alle soorten bar verhuur op onze bar huren pagina. Die ene bijzondere bar huren kan het middelpunt zijn van het feest vanuit waar de decoratie en overige inrichting wordt bepaald. 

 

Maar ook de meubelverhuur kan die bepalende factor zijn. Kiest u voor een hippe strakke inrichting met alleen maar witte meubels en loungebanken huren? Of toch liever voor veel soorten houten meubels die gecombineerd worden met decoratie verhuur doormiddel van vazen incl. groendecoratie. Kijk op de pagina meubelverhuur voor alle diverse soorten meubilair huren. 

 

Conclusie er is altijd een inrichting die aansluit bij uw wensen en verwachtingen! Of het nu gaat om de inrichting voor een personeelsfeest, open dag, opening van uw nieuwe bedrijf, bruiloft, verjaardag, doop, overlijden of communie. Dit is natuurlijk mogelijk als themafeest!  Denkt u bijvoorbeeld eens aan een thema apres ski in de winter periode of thema strand in de zomer. Maar natuurlijk zijn ook neutrale thema inrichtingen zoals thema holland, thema oosters, thema bruin cafe altijd mogelijk. Door de juiste verhuur van decoratie themafeest kunnen wij ieder themafeest voor u realiseren. 

 

Ieder onderdeel van een inrichting is belangrijk en wordt dan ook door ons bekeken in de ontwerp fase. Zo kan bijvoorbeeld die bijzondere kroonluchter die cafe inrichting helemaal compleet maken. Of die prachtige moderne zwarte lampenkap de luxe inrichting met houten meubels nog specialer maken. De juiste feestverlichting huren is dus erg belangrijk. 


Nadat we al deze onderdelen overdacht hebben en verwerkt in de 3D tekening en u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij in onze eigen werkplaats aan de slag. Daarnaast gaan wij ook alle facilitaire zaken zoals water, stroom, catering etc. regelen voor u om u hiermee geheel te ontzorgen.

 

Kijk rustig rond in ons portfolio om diverse mogelijkheden te bekijken en vooral om u te laten inspireren voor uw evenement of gelegenheid. Want alles is mogelijk, van themafeest tot bar huren, van feestverlichting huren tot meubelverhuur, iedere projectinrichting is door ons te realiseren.

No documents found.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot