013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Thema Inrichting

Thema Inrichting

Een themafeest kan een extra dimensie geven aan uw feest. Zo kan uw hele evenement ingericht worden in een bepaalde bijzondere sfeer in combinatie met de catering en de muziek. 

Verhuur decoratie themafeest 

Een thema voor feesten biedt de mogelijkheid voor een buitengewone inrichting van uw evenement. bruiloft of jublilieum. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een sfeervol bruin café of een kleurrijke Ibiza inrichting. Maar natuurlijk is ook een knus chinees theehuis een leuke toevoeging op uw evenement. Of wat dacht u van een heuse comedyclub. Laat u verrassen door een hippe Boeddha bar of een klassieke empire board walk diner. Alles is mogelijk qua thema inrichting. Kijk rustig rond op deze pagina, laat u verassen maar laat u vooral inspireren. Wanneer u op een afbeelding klikt ziet u uitgebreidere informatie over het thema.

Themafeest mogelijkheden

Natuurlijk zijn ook andere thema’s mogelijk. Bij Anggrek wordt fantasie werkelijkheid en wij zullen er alles aan doen om uw specifieke wensen qua thema te verwezenlijken. Dus staat u gewenste thema er niet tussen, neem geheel vrijblijvend contact op en wij kijken graag naar de mogelijkheden.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot