Loading

Bars

Passend bar verhuur

Vraag: We zijn op zoek naar een bar voor onze feestavond, wat zijn daarin de mogelijkheden?

Oplossing: Een bar is natuurlijk nodig voor een feest! Dit kan een “basis” bar van de slijter zijn waar praktisch bier uit getapt kan worden maar wij hebben prachtige eyecatchers van bars in onze collectie. Deze zorgen voor sfeer en beleving! Waardoor de bar een echte toevoeging is voor de feestavond. Dit komt dus door de uitstraling van de bar, maar ook door de positionering van de bar in de ruimte.
Maar zeker ook het gebruik van de bar als showpunt voor de catering.

Realisatie: De bar is bij ons ontwerp voor de feestavond altijd een van de eerste items waar we mee beginnen bij het ontwerp. Hier wordt namelijk de rest van de ruimte omheen gebouwd omdat de locatie van de bar wordt bepaald door praktische zaken zoals aanvoer, afvoer en routing van catering. Zodra deze op zijn plek staat en de rest van het meubilair, decoratie en verlichting eromheen komt te staan is de ruimte helemaal af. Mooi qua uitstraling maar ook praktisch en werkbaar zodat de gasten optimaal gaan genieten van de avond.

Interesse in nog meer impressies van wat een mooie bar toe kan voegen aan een inrichting? Bekijk dan eens de projecten van in ons Portfolio

Tevens kan een bar ook het middelpunt zijn van een stand! Een leuke plek om de gasten te ontvangen, maar ook een informele en gezellige plek om met uw bezoekers in gesprek te gaan.

Ook voor het gebruik van bars in een stand hebben we mooie voorbeelden in ons standbouw Portfolio

Deel deze pagina: