Loading

Themafeest

Bruin café inrichting

Vraag: We willen graag een gezellig bruine kroeg of café, een sfeervolle kroeg of een stijlvolle jazz club als inrichting van onze feestavond, is dat mogelijk?

Oplossing: Dat is zeker mogelijk! En dit is altijd mogelijk. In principe is er van iedere bestaande ruimte of iedere tent een sfeervol bruin café te maken. Door het inzetten van elementen uit ons uitgebreide assortiment zoals prachtige lambriseringswanden, sfeervolle behang panelen, rode stoffering, Perzische tapijten en bijpassend meubilair kunnen we altijd een café inrichting naar keuze op maat maken.

Realisatie: Met de opbouw van een thema inrichting zoals een bruine kroeg of café starten we altijd met de vloer. Deze voeren we uit met vloertegels in bijvoorbeeld antraciet, rood of kashmir kleur.

Vervolgens gaan we met de wanden aan de slag. Deze worden gebouwd door middel van lambriseringswanden met behangpanelen. Op die manier is het mogelijk om de ruimte gemakkelijk te verkleinen, te voorzien van een sluis voor de catering of een extra hoek te realiseren voor opslag. De wanden zijn uit te bereide inn met lichtbalken zodat het café direct prachtig uitgelicht wordt door de ingebouwde spots.

Op de lichtbalken kunnen we ook een plafond spannen zodat je echt niet meer ziet waar je bent, deze optie is afhankelijk van de locatie. De keuzes die je hierin kan maken zijn afhankelijk van de wensen die je hebt en het beschikbare budget.

Vervolgens maakt de bar de inrichting van het café compleet. Een echte bruin café bar is natuurlijk de eyecatcher. Hierin hebben wij een ruime keuze zodat er altijd een bar is die aansluit bij de gewenste sfeer.

Deel deze pagina: