Loading

Verlichting

Verlichting maakt de sfeer compleet

Vraag: Wat kunnen jullie doen met betrekking tot verlichting bij de inrichting van onze feestavond?

Oplossing: Er zijn twee soorten verlichting:

1. basisverlichting; deze heeft een praktische functie

2. sfeerverlichting; voegt sfeer en gezelligheid toe aan de ruimte.

Wij richten ons voornamelijk op de sfeer- of feestverlichting omdat dit een onderdeel is van de event styling. Door goede verlichting kan een inrichting voor een evenement die WOW factor krijgen omdat het op juiste manier is uitgelicht. Hierdoor worden de elementen die extra aandacht verdienen in de spotlight gezet en wordt de totale sfeer bepaald door bijvoorbeeld mooie lampenkappen/bollen en een lichtbron die warm licht geeft.

Realisatie: Goede verlichting is niet weg te denken uit een interieurontwerp. Wij nemen daarom de juiste (sfeer)verlichting altijd mee in ons voorstel omdat dit een toegevoegde waarde is voor de totale inrichting. In principe kan er vrijwel op iedere locatie een prachtige lamp als eyecatcher opgehangen worden die zorgt voor de finishing touch qua uitstraling. Bij feestelijke verlichting kunt u denken aan kristallen kroonluchters, stijlvolle lampenkappen of sfeervolle kooldraadlampen.

Interesse in nog meer impressies van wat (sfeer)verlichting toe kan voegen aan een inrichting? Ontdek het zelf door ons portfolio te bekijken.

Lees ook eens onze recente blog “de invloed van decoratie en verlichting“, Hier wordt nog wat dieper ingegaan op het meest onderschatte onderdeel van event styling.

Deel deze pagina: