Loading

Bruine kroeg inrichting huren

Verhuur van de inrichting voor een bruine kroeg

Niks is gezelliger dan een bruin café. Via Anggrek huurt u eenvoudig en snel een café inrichting voor een bruine kroeg om de juiste sfeer te creëren. Of u nu een sfeervolle koffiecorner wilt inrichten op de beurs of een gezellige locatie wenst te creëren op een bedrijfsfeest. Met het juiste design, creëert u de perfecte sfeer. Het is mogelijk het complete design te laten uitvoeren en uw ruimte helemaal te laten decoreren, maar u kunt ook gewoon een complete café inrichting met bar huren en de inrichting in eigen hand houden.

Bel: 013 5114790 Contactformulier

Bruine kroeg

Een bruin café staat garant voor gezelligheid. U huurt dan ook makkelijk en snel een complete café inrichting met bar. Hiermee bent u verzekerd van een dag of avond vol sfeer. Het is mogelijk iedere ruimte zo te decoreren dat het gevoel van de traditionele bruine kroeg perfect wordt neergezet. Ideaal voor uw receptie of feestavond. Met een karakteristieke bar gehuurd bij Anggrek is succes verzekerd.

De bar die u huurt bij het bruin café heeft een karakteristieke uitstraling met koper en donkere houttinten. De bar wordt volledig geïnstalleerd en is voorzien van tap, koelkast en koelers. Uiteraard is alles in aantal uit te breiden en af te stemmen op het aantal te bedienen gasten dat u wenst te ontvangen. De bar is te huur in combinatie met de inrichting voor een bruin café, maar wordt eventueel ook apart geleverd. Zo kunt u iedere ruimte naar wens stylen.

Ook geschikt als stand

Het huren van een bruine kroeg is ook geschikt voor uw stand op een beurs. Het maakt niet uit op welke beurs u staat, met een bruine kroeg valt u gegarandeerd op tussen alle andere stands. De traditionele inrichting maakt van uw stand een zeer unieke en opvallende verschijning. Uw gasten zullen zich erg opt hun gemak voelen door de ongedwongen en huiselijke sfeer. Kortom, het inrichten van uw stand als bruine kroeg is super leuk en het zal een echte blikvanger zijn op de beurs.

Huiselijke gezelligheid

Waarom zou u kiezen voor een bruin café? Het antwoord is simpel. Iedereen voelt zich thuis in een bruin café. U geeft uw gasten direct een gevoel van huiselijke gezelligheid mee. Met sfeervolle verlichting en donker hout, hangt er in een bruin café vrijwel altijd direct een intieme sfeer. Een sfeer die garant staat voor een avond vol gezelligheid waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Een bruin café is laagdrempelig en geschikt voor gezelschappen van alle leeftijden.

Vooral bij feesten en partijen met een gemêleerd gezelschap, is een bruine kroeg de ideale investering. Huur de café inrichting en bar bijvoorbeeld voor uw bruiloftsfeest en iedereen van jong tot oud heeft gegarandeerd een gezellige avond. In een bruin café zijn gezellige zitjes te creëren, waardoor ook de wat oudere gasten een prima avond hebben. Zij kunnen gezellig aan tafel zitten of aan de bar, terwijl de jongeren staand met een biertje in de hand een leuke avond beleven. Gezelligheid kent geen tijd.

Het werkgebied strekt zich uit over:

 • Utrecht
 • Amsterdam
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Den Bosch
 • Noord-Brabant
 • Brabant
 • Rotterdam
 • Gorinchem
 • Maastricht
 • Assen
 • Rosmalen

Naast Nederland werkt Anggrek ook in België, Duitsland en Frankrijk.


Deel deze pagina: