013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek

Verhuur van lounge meubilair

Een lange dag vol workshops of een feest tot ’s avonds laat na een lange week werken? Biedt uw gasten wat ontspanning en richt de ruimtes in met lounge meubilair. Er zal direct een ontspannen sfeer ontstaan. Bij Anggrek kunt u terecht voor de verhuur van lounge meubilair in alle soorten en maten.

Bel: 013 5114790Contactformulier

Richt uw ruimte in met een aantal gezellige zithoeken met behulp van loungebanken en zitkubussen. Doordat de kussens in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, is de inrichting volledig naar uw smaak en wensen aan te passen. Zo creëert u de sfeer waar u en uw gezelschap zich het prettigst bij voelen. De loungemeubels kunnen ook gecombineerd worden met het overige meubilair dat via Anggrek verkrijgbaar is. Zo kunt u uw algemene inrichting combineren met de mogelijkheid om te loungen.

Gehuurd-lounge-meubilair-voor-feest Lounge meubilair voor bedrijfsruimte Sfeervol ingericht pand

Feesten en partijen

Niet alleen voor een bedrijf, maar ook voor uw privéfeest is het lounge meubilair erg geschikt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een aantal loungehoeken wanneer u de inrichting kiest voor de locatie van uw bruiloft. Of creëer wat zitjes op een beurslocatie om bezoekers een moment van rust te gunnen na het slenteren langs alle standhouders. Een loungehoek is hip, van deze tijd en geschikt voor in vrijwel iedere setting. De sfeer die u creëert met lounge meubilair is vrijer dan met normale tafels en stoelen. Een loungehoek voelt minder snel leeg aan. Zitten er twee personen op een loungebank, dan is de sfeer niet anders dan met zes, maar met twee personen aan een tafel voor zes personen, kan wat ongemakkelijk aanvoelen.

Feestlocatie ingericht Loungehoek feestlocatie

Ontspannen sfeer

Een inrichting met loungebanken zorgt direct voor een ontspannen sfeer. U weet zeker dat uw bezoek zich op zijn gemak voelt. De steigerhouten banken in combinatie met zachte kussens in vrolijke kleuren of juist in pasteltinten, stralen rust uit en zorgen voor een ongedwongen samenzijn. Niet alleen tijdens een feestje of borrel, maar ook met bijvoorbeeld een themadag kan dit een wenselijk effect hebben.

Wanneer er een lange dag vol workshops voor de deur staat, is het meubilair vaak hetgeen wat kritiek moet kunnen verdragen. Kiest u voor een inrichting met meubilair dat lekker zit en waarop deelnemers ontspannen de workshops in kunnen gaan, dan heeft u dit direct al ondervangen. Door de ontspannen houding die je automatisch aanneemt op lounge meubilair, is een lange dag luisteren en vragen stellen beter vol te houden dan op harde stoelen waar het zitvlees wordt uitgedaagd.

Personeelsruimte bedrijf ingericht Relax ruimte bedrijf ingericht

Loungen

Loungen is hip en brengt mensen dichter tot elkaar. Doordat er geen afgebakend zitgedeelte is en geen eigen stoel, komen mensen automatisch nader tot elkaar. Dit zorgt voor een andere dynamiek en versterkt het positieve gevoel van het samenzijn.

Het werkgebied strekt zich uit over:

 • Utrecht
 • Amsterdam
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Den Bosch
 • Noord-Brabant
 • Brabant
 • Rotterdam
 • Gorinchem
 • Maastricht
 • Assen
 • Rosmalen

Naast Nederland werkt Anggrek ook in België, Duitsland en Frankrijk.

Sfeervolle loungehoek Lounge-ruimte beurs


webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot