Loading

Maatwerk maakt het mooier

In Event styling - 9 augustus 2019

Maatwerk zelfst.naamw. Betekenis: op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant.

Bij de firma Anggrek doen we niet anders! De wensen van de klant zetten we namelijk altijd om in een sfeer en beleving, zowel bij de standbouw als bij de event styling. De details van een inrichting zijn erg belangrijk! En daar komt dan ook altijd een stuk maatwerk bij kijken.

Indeling en sfeer

Op de foto’s zie je een vaste afbeelding op de muur van de locatie (NH Eindhoven Conference Centre Koningshof), die de klant graag uit het zich wilde hebben. Een groot, diep houten frame met daarin een full color afbeelding met spotjes er boven is onze maatwerk oplossing. Op die manier wordt de afbeelding op de muur verhult, maar tevens is dit frame incl. afbeelding een echte eyecatcher voor tijdens het event.

Ook stond er een bar in deze ruimte, die niet paste bij de look and feel. Daar maakte we een mooie bijpassende ombouw voor. Deze ombouw is voorbereid in onze werkplaats en zorgt er voor dat de bar compleet aansluit bij de gewenste sfeer. Zoals je kunt zien zijn ook de afbeelding achter de bar aangepakt om volledig bij het event aan te sluiten! Zo klopt het totaalplaatje helemaal.

Een stap meer met door maatwerk

De ene keer is de oplossing dus juist een mooie creatie die de aandacht verdient en de andere keer sluit het gewoon zo goed aan op de inrichting dat je bijna denkt dat het zo hoort. Wat uw wensen ook zijn, Anggrek is altijd bereid om een stap meer voor u te zetten.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl