Loading

Mooier met maatwerk

In Event styling - 9 augustus 2019

Maatwerk zelfst.naamw. Betekenis: op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant.

Bij de firma Anggrek doen we niet anders! De wensen van de klant worden namelijk altijd om gezet in een sfeer en beleving, zowel bij de standbouw als de event styling. De details van een inrichting zijn erg belangrijk! En daar komt dan ook altijd een stuk maatwerk bij kijken.

Indeling en sfeer

Deze ruimte heeft bijvoorbeeld een vaste afbeelding op de muur, die de klant graag uit het zich wilde hebben. Een groot, diep houten frame met daarin een full color afbeelding, dat van boven wordt aangelicht door spotjes is onze MAATWERK oplossing. Op die manier wordt de afbeelding op de muur verhult, maar tevens is dit frame incl. afbeelding een echte eyecatcher voor tijdens het event.

Ook stond er een bar in deze ruimte, die wel gebruikt werd maar niet paste bij de look and feel. Daarvoor hebben we een mooie bijpassende ombouw gemaakt die voorbereid is op de werkplaats en er voor zorgt dat de bar compleet aansluit  bij de gewenste sfeer. Ook de afbeeldingen achter de bar worden hierbij natuurlijk niet vergeten! Dit om het plaatje helemaal compleet te maken.

Een stap meer zetten

De ene keer is de oplossing dus juist een mooie creatie die de aandacht verdient en de andere keer sluit het gewoon zo goed aan op de inrichting dat je bijna denkt dat het gewoon zo is. Wat uw wensen ook zijn, Anggrek is altijd bereid om een stap meer voor u te zetten.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl