Loading

Interieur & Exterieur

Precies wat bij jou past

Veel mensen vinden een huis inrichten lastig, ze vinden het moeilijk om er een echt “functioneel gezellig thuis” van te maken. Al jaren is de inrichting hetzelfde en ze kijken wel rond op pinterest of bij een woonwinkel, maar wat past nu bij elkaar? Hoe krijg je die mooie inrichtingen die je op social media ziet in je eigen huis, zonder daar kapitalen aan uit te geven?

Interieuradvies is dan een mogelijkheid, echter denken veel mensen dat dat erg duur is en dat je vervolgens met dat advies heel veel kosten moet maken om dit toe te passen. Maar interieuradvies hoeft niet duur te zijn! Door onze jarenlange ervaring in de eventstyling en standbouw hebben wij veel kennis van kleuren, materialen en  ontwerpen. Die kennis willen wij in deze tijd graag met u delen. Wij denken graag met u mee!

Om vervolgens dit advies zelf uit te voeren of te laten doen, kost ook geen kapitalen. Het is afhankelijk van je wensen en je budget. Wij zijn namelijk van mening dat je met enkele creatieve aanpassingen een totaal nieuwe look & feel kan bereiken. Een uitstraling die veel beter past bij de situatie en jouw wensen waardoor het een thuis wordt voor alle gezinsleden. Dit kan al vanaf  €320,-

Voor het exterieur geldt precies hetzelfde! Tegenwoordig willen we graag een tuin die makkelijk te onderhouden is maar er wel net zo mooi uitziet als in al die woonprogramma’s. Daarnaast is ook een BBQ/buiten keuken een wezenlijk onderdeel geworden van onze tuinbeleving. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat buiten en binnen in elkaar overlopen. Daardoor leven, koken en genieten we samen voortaan veel meer buiten.

In een kennismaking gesprek nemen wij dan ook uw wensen en budget mee als basis voor het ontwerp. Om op die manier een passend advies te geven. Heeft u daarin ook interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@anggrek.nl of 013-5114790.