Loading

Feestavond bedrijfsterrein Werkendam

Waterman Catering

Vraag: Hoe kan ik het beste op eigen bedrijfsterrein een feestavond organiseren?

Probleem: Wat moet ik regelen en waar moet ik allemaal rekening mee houden? Met andere woorden; zijn er zaken die ik van te voren kan verzorgen of al kan tackelen?

Oplossing: Ten eerste, door een tent te plaatsen op het eigen bedrijfsterrein realiseer je op locatie een plek die geschikt is voor een feestavond. Wanneer een feestavond niet in een bestaand gebouw met faciliteiten wordt gehouden, moet je gaan inventariseren wat er nodig is om voor je gasten een aangenaam verblijf te verzorgen. Dingen om rekening mee te houden zijn bijvoorbeeld:

  1. Culinair: Wil je een volledige maaltijd serveren of juist hapjes? Moet dit informeel of formeel?
  2. Muzikaal: Moet het een dansfeest worden? Of gaat de voorkeur uit naar achtergrond muziek?
  3. Inrichting: Wat is de gewenste sfeer en uitstraling? Wenst de klant veel statafels of bijvoorbeeld veel lage comfortabele zitplekken? Is er iets nodig voor het diner of voor de muzikanten?
  4. Facilitair: Moet er een toiletwagen komen? Is er voldoende stroom of is een aggregaat nodig? Wat doet de temperatuur? Zijn er kachels of juist airco’s nodig.

Realisatie: Door het gebruik van maatwerk creëerden we een sfeervolle inrichting voor een feestavond. De basis werd gerealiseerd met:

  • antracietkleurige vloertegels
  • sluizen
  • verlichting
  • zwarte stoffering

Als gevolg van het gebruik van deze materialen ontstaat er een neutrale basis. De combinatie van de gewenste meubilair lijn, een prachtige eyecachter van een bar en bijpassende decoratie ontstaat die hele mooie sfeervolle uitstraling.

Kijk hier verder voor het prachtige zwarte meubilair, het blackline

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi