Loading

VAS

Degens

Vraag: Productpresentatie? hoe doen we dat. We willen namelijk onze nieuwe veggie producten graag goed presenteren. De stand moet die veggie vibe uitstralen en daarnaast moeten alles nodige elementen zoals pantry, werkbank, koeling en productpresentatie op de beschikbare m2 passen.

Probleem:Hoe passen we al onze wensen en eisen in een goed standontwerp voor op de VAS beurs?

Oplossing: Er is op een creatieve wijze gebruik gemaakt van de ruimte. De wand van de pantry hebben we schuin gezet en onopvallend waardoor er een subtiele tweedeling ontstaat tussen bereiding, opslag & koeling en zitgelegenheid & productpresentatie. Hierdoor blijft de stand ruimtelijk voelen, maar is er wel  voldoende ruimte gecreëerd voor alle onderdelen. Door het gekozen kleur- en materiaalgebruik sluit het ontwerp mooi aan bij de gewenste stijl.

Realisatie: Bij de realisatie waren er veel zaken om rekening mee te houden. Allereerst bijvoorbeeld de verhoging tussen de verschillende vloeren. Ook de schuine wand van de pantry moest natuurlijk precies goed staan. En bijvoorbeeld de overgang tussen de houten panelen en de signing. Alle details waren voor ons standbouwer enorm belangrijk! Want die details zorgden voor het verschil in resultaat tussen een mooie stand en een geweldig mooie beursstand.

Op zoek naar meer inspiratie een food stand, kijk hier eens in ons portfolio.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL