Loading

Horecava

Elite

Vraag: Hoe kunnen we vorm geven aan een nieuwe beursstand. Waarbij het bereiden en proeven van de producten centraal moet staan. Daarnaast is het onze wens dat het nieuwe ontwerp meer sfeer en uitstraling heeft en we het drie jaar kunnen gebruiken.

Probleem: Welke sfeer past bij de huidige trends op interieurgebied en onze huisstijl. Om zo een sfeer neer te zetten die we wensen neer te zetten voor de bezoekers van de Horecava?

Oplossing: Het belangrijkste is voor ons om de juiste sfeer te vinden die past bij de huisstijl. Maar ook bij de wensen voor de komende jaren op de beursstand. Hiervoor hebben we diverse ontwerpen gemaakt waarbij de kleurstelling en het materiaalgebruik continue duidelijk in beeld is gebracht. Dit is gebeurd door middel van visuals, collages en moodboards.

Daarbij werd de basis inrichting steeds gevormd door de meest ideale indeling tussen proefgelegenheid, bereidingsruimte, opslag en zitgelegenheid.

Realisatie: In onze eigen werkplaats was het voor ons als stand bouwer vanzelf sprekend dat alles tot in de puntjes werd voorbereid. Van de hoge tafels met geïntegreerde afval- en plantenbakken tot de counter voor de bereiding van de producten en de luxe gestoffeerde loungebanken. Alles was speciaal voor deze beurs stand ontworpen. Bij deze stand was de stroomhoeveelheid ook een punt waar we goed op moesten letten. Uiteindelijk is dit allemaal netjes weggewerkt zodat de klant hier niks van kon zien.

Wanneer je gaat koken op een stand is er altijd veel stroom nodig, wat zorgt voor grote verdeelkasten en veel kabels. Iets om zeker rekening mee te houden! Dat gebeurd echter automatisch wanneer je de beursstand door een professionele stand bouwer laat realiseren.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)