Loading

InCoDa

Lamett

Vraag:  We willen graag een mooie presentatie voor onze producten. Daarnaast ook een zitgelegenheid om in gesprek te gaan met de bezoekers van onze stand.

Probleem: Hoe presenteren we de stalen op verschillende manieren en zorgen we ervoor dat het stijlvol en sfeervol blijft.

Oplossing: Door grote stalen en kleine stalen los van elkaar te presenteren creëer je rust. Een vrijstaande presentatiewand met een open karakter zorgt ervoor dat de bezoekers in het gangpad ook al producten van dichtbij kunnen zien maar ook al verder kunnen kijken naar de rest van de stalen. Door een donkere, neutrale basis komen de stalen door de kleurtinten het beste tot hun recht.

Realisatie: De stand werd opgebouwd zoals van te voren gevisualiseerd zodat niemand voor verassingen kwam te staan. We zorgden natuurlijk dat de beursstand helemaal klaar was voordat de klant aankwam. Dus de verlichting brandde, het schoongemaakte meubilair stond netjes op zijn plek, de vloer was gestofzuigd en alles was nagelopen en gecontroleerd.

Wanneer het wenselijk is kunnen wij de stand ook inrichten met de gewenste producten die de klant wil presenteren. We doen graag alles om zoveel mogelijk om de klant te ontzorgen.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)