Loading

NH Koningshof Veldhoven

Congress Company

Vraag: We willen graag een moderne, sfeervolle inrichting die past bij de trends van nu. Het zou gaan om de inrichting van een ruimte waar bezoekers van een congres tussentijds vertoeven. De rest van de ruimte zo veel mogelijk verweven met de inrichting.

Probleem: De stijl van de inrichting die we willen past niet zo bij de vaste elementen in de ruimte, zoals de schildering op de wand en de vaste bar.

Oplossing: We kunnen de bar voorzien van een ombouw waardoor deze wel past bij de gekozen inrichting. Door een stijlvolle wand incl. afbeelding en verlichting te plaatsen voor de schildering wordt deze aan het oog onttrokken. De wand zal niet alleen de schildering wegnemen maar zal ook een mooie eyecatcher in de ruimte zijn. Door middel van onze brede assortiment aan meubilair en stijlmiddelen kunnen we de ruimte inrichten met items die vallen onder de hedendaagse stijl ‘Urban Jungle’.

Realisatie: De basis werd natuurlijk als eerste geplaatst, bestaande uit de statafels en loungebanken uit het Woodline assortiment en de mooie zwarte overkappingen die loungehoek afkaderde. Een belangrijk onderdeel in de afwerking van dit project was afstyling en (groen)decoratie. Dit zorgt voor de puntjes op de i en de beleving als je als gast de inrichting betreed. De mooie monstera planten, prachtige hangplanten en stijlvolle bloemdecoratie zorgden echt voor de finishing touch!

Kijk hier verder voor het prachtige woodline meubilair.

 

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi