Loading

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Vraag: Deze vraag voor een uitvaart kwam voort uit een vreselijke gebeurtenis, het overlijden van een dierbaar persoon. De nabestaanden willen graag afscheid nemen op een locatie waar hij graag kwam. Waaruit de vraag kwam is dit mogelijk?

Probleem: Natuurlijk is dit mogelijk, door het verwachte aantal aanwezigen is hiervoor echter wel een grote overkapping nodig.

Oplossing: Daar de ruimte optimaal te benutten kiezen wij voor truss en transparant zeilen dak. Dit zorgt direct voor een prachtige uitstraling die mooi aansluit bij de setting. Door de inrichting met de kleuren rood/wit, kristallen kroonluchters en stijlvolle witte bloemdecoratie werd er een mooie inrichting gerealiseerd. Waar de nabestaanden op een mooie en uitermate persoonlijke manier afscheid kunnen nemen.

Realisatie: Het was bijzonder om dit te mogen bouwen. De details waren bij deze gelegenheid nog belangrijker dan normaal. Iedere stoel moest recht staan, alle vaasjes op de tafels moesten precies hetzelfde staan en iedere bloem moest er prachtig uitzien zodat alles klopte en de gasten zich konden focussen op het afscheid. En als je dan van de nabestaande krijgt te horen: “Ik vond zoveel rust toen ik zag dat jullie alle vaasjes precies recht hadden gezet.” Dan zijn we blij dat we hebben mogen bijdragen om dit realiseren.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Werkendam

Waterman Catering