Loading

Maritiem Industrie

De boer van de Moosdijk

Vraag:  We willen een opvallende sfeervolle stand waar diverse standhouders samen in kunnen staan om in gesprek te kunnen gaan met bezoekers.

Probleem: We zijn met vijf standhouders die samen deze stand willen bemannen. Hoe kunnen we dit duidelijk laten zien en opvallen op deze beurs. We willen graag een ruimte creëren waar klanten zich op hun gemak voelen om met ons het gesprek aan te gaan.

Oplossing: Tussen de vaak witte en stakke beursstands zal een karakteristiek bruincafé stand zeker positief opvallen! Door de eyecatcher, de Engesle pub bar, is er zowel voor als achter de bar voor meerdere personen ruimte. Naast deze prachtige donker houten bar staan ook nog twee bijpassende statafels om een apart een gesprek aan te gaan. Op de lichtbalken, die zorgen voor de juist sfeerverlichting, is de signing geplaatst van de verschillende standhouders. Op dez manier is het duidelijk zichtbaar welke bedrijven de klanten op de stand zullen verwelkomen.

Realisatie: Tijdens de realisatie van deze stand was het geweldig het sfeervolle geheel te zien groeien. Want toen de basis stond volgde al snel de decoratieve elementen zoals de lambrisering, de behangpanelen, de prachtige bar en het mooie plafond met lichtbalken. Het was een plezier om op te bouwen en vast ook om te bezoeken!

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Maritiem Industrie

De boer van de Moosdijk

Webwinkel vakdagen

Red je pakketje