Loading

PLMA

Supperfood

Vraag:  We zijn erg blij met jullie standontwerp van de afgelopen 3 jaar. Deze keer willen we opnieuw een mooie presentatie voor de producten. Met daarbij zitruimte voor de klant om het gesprek aan te gaan op de stand, maar nu in een ander jasje.

Probleem: Hoe veranderen we het ontwerp en behouden we de goede eigenschappen. Graag zouden we meer aandacht geven aan een specifiek product en het wat natuurlijker en transparanter laten ogen.

Oplossing: Door onze ervaring op de PLMA kunnen we telkens weer een ontwerp maken, dat een passende uitstraling heeft en in het oog springt. Daarnaast past het ook binnen de restricties vanuit de organisatie. Door de kleur oranje te combineren met donkere grijstinten. In combinatie met natuurlijk hout krijgt de beursstand een hele warme uitstraling. Waardoor deze past bij het product en (bijna) iedereen zal aanspreken.

Realisatie: De stand werd opgebouwd zoals van te voren gevisualiseerd zodat niemand voor verassingen kwam te staan. We zorgden natuurlijk dat de beursstand helemaal klaar was voordat de klant aankwam. Dus de verlichting brandde, het schoongemaakte meubilair stond netjes op zijn plek, de vloer was gestofzuigd en alles was nagelopen en gecontroleerd.

Wanneer het wenselijk is kunnen wij de stand ook inrichten met de gewenste producten die de klant wil presenteren. We doen graag alles om zoveel mogelijk zorgen bij de klant weg te nemen.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)