Loading

Slavakto

Degens

Vraag: We willen onze nieuwe producten graag op verschillende manieren presenteren. Hiervoor is presentatie ruimte nodig, een vitrine en een werkbalie. Ook ons normale assortiment moet een plekje krijgen. En er moet ruimte zijn voor een laptop, gesprekken en opslag.

Probleem:Hoe passen we al onze wensen en eisen in een goed stand ontwerp op de beschikbare vierkante meters?

Oplossing: Er is op een creatieve wijze gebruik gemaakt van de ruimte. De wand van de pantry hebben we schuin gezet en onopvallend over laten lopen in de kast. Hierdoor blijft de stand ruimtelijk voelen, maar is er wel  voldoende ruimte gecreëerd voor opslag en presentatie. Door het gekozen kleur- en materiaalgebruik sluit het ontwerp mooi aan bij de huisstijl van het bedrijf.

Realisatie: Bij de realisatie waren er veel zaken om rekening mee te houden. Allereerst bijvoorbeeld de verhoging tussen de verschillende vloeren. Ook de schuine wand van de pantry moest natuurlijk precies goed staan. En bijvoorbeeld de overgang tussen de houten panelen en de signing. Alle details waren voor ons standbouwer enorm belangrijk! Want die details zorgden voor het verschil in resultaat tussen een mooie stand en een geweldig mooie beursstand.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Maritiem Industrie

De boer van de Moosdijk

Webwinkel vakdagen

Red je pakketje