Loading

Vakbeurs facilitair

Sparq

Vraag:  We verkopen geen product, maar een dienst, dus we wensen een gezellige ontmoetingsplek als beursstand. Een plek waar een heerlijk kopje koffie of kop thee gemaakt wordt van verse producten.

Probleem: Eigenlijk was hier helemaal geen probleem, maar een duidelijke wens: Een sfeervolle, gezellige ontmoetingsplek creëren als een beursstand. Een plek waar onze klant rustig met zijn bezoekers kan plaats nemen voor een warm drankje.

Kennis: Door de trends van nu in de interieurs terug te laten komen in de ontworpen beursstand nodigt het uit voor alle bezoekers. Het voelt aan als een soort gezellig restaurant waar we allemaal graag naar toe gaan. De inrichting heeft een aangename eigentijdse uitstraling door het moderne zwarte staal gecombineerd met steenschotten, onbewerkt hout en de kleur zwart. Door middel van twee uitgifte bars in het midden van de beursstand was er voldoende werkruimte om koffie/thee te serveren.

Ook de lage en hoge tafels zijn gecreëerd door het Black steel en het onbewerkte hout. Dit heeft een mooie uitstraling in combinatie met die leuke bijpassende krukken en stoelen. Conclusie: een sfeervolle stand met een prachtige beursstand inrichting!

Realisatie: De realisatie van deze beursstand was voor ons als standbouwer super leuk om te doen. Er kwam logistiek veel bij kijken omdat er onder de prachtige vloer van steenschotten niet makkelijk stroom en water weggewerkt kon worden. Maar door onze jaren lange ervaring is dit uiteindelijk wel gelukt natuurlijk.

Wij werken in onze standontwerpen graag met natuurlijke materialen en echte groendecoratie om een mooie en goede ambiance te creëren.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Maritiem Industrie

De boer van de Moosdijk

Webwinkel vakdagen

Red je pakketje