Loading

Werkendam

Waterman Catering

Vraag: Hoe kan ik het beste op eigen bedrijfsterrein een feestavond organiseren voor vrienden en familie?

Probleem: Wat moet ik regelen en waar moet ik allemaal rekening mee houden? En wat zijn problemen die ik tegen kan komen en hoe kan ik deze van te voren tackelen?

Oplossing: Door een tent te plaatsen op het eigen bedrijfsterrein realiseer je op locatie een plek die geschikt is voor een feestavond. Bij het bedenken van de invulling van alle onderdelen ontstaat er een mooie setting. Denk hierbij aan:

  1. Culinair: Worden er een volledige maaltijd geserveerd of juist hapjes? Moet dit informeel of formeel?
  2. Muzikaal: Moet het een dansfeest worden? Of juist meer achtergrond muziek?
  3. Inrichting: Wat is de gewenste sfeer en uitstraling? Wenst de klant veel statafels wil ofwel veel lage comfortabele zitplekken? Is er iets nodig voor het diner of voor de muzikanten?
  4. Facilitair: Moet er een toiletwagen komen? Is er voldoende stroom of is een aggregaat nodig? Wat doet de temperatuur? Zijn er kachels of juist airco’s nodig.

Realisatie: Door gebruik te maken van onze maatwerk mogelijkheden creëerden we een sfeervolle inrichting voor een feestavond. En de basis wordt gerealiseerd met:

  • antracietkleurige vloertegels
  • sluizen
  • verlichting
  • zwarte stoffering

Met deze materialen ontstaat er een neutrale basis. Door het plaatsen van de gewenste meubilair lijn, een prachtige eyecachter van een bar en bijpassende decoratie ontstaat die hele mooie sfeervolle uitstraling.

Kijk hier verder voor het prachtige zwarte meubilair, het blackline

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Werkendam

Waterman Catering