Loading

Stands & Events

Precies wat u wenst

Vraag:  Er is een ontwerp nodig voor een stand, de inrichting voor een feestavond of de invulling van een open dag. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om alleen een vaste bar in de kantine of een mooie zithoek in de spreekkamer.

Probleem: Er is wel een idee van wat mooi is, maar is dit realistisch? Is dit uitvoerbaar? Wat zijn de kosten ervan? Welke materialen zijn geschikt? Met andere woorden; er is een wens uit ontstaan voor een ontwerp, maar wat komt er allemaal bij kijken? Hoe wordt er te werk gegaan voor de inrichting van de kerstmarkt of de zomerbarbecue. Of  wellicht voor de nieuwe kantine die moet worden ingericht met een mooi, passend, bijzonder, opvallend, klassiek, rustgevend, ontwerp.

Oplossing: Vanuit de vraag en/of het probleem van de klant beginnen we met de wensen en doelen in kaart te brengen. Deze vormen samen de basis voor het maken van het ontwerp. Dit uitgangspunt combineren we met de gewenste look & feel die past bij de huisstijl, de routing en de benodigde onderdelen. Over al deze details denken we goed na en zoeken we oplossingen en middelen om tot een ideale setting te komen.

Dit kan dus zijn voor een beursstand zijn, een evenement, een bruiloft, crematie of personeelsfeest. Maar ook met een vaste inrichting kunnen wij u helpen!

 Realisatie: Als er akkoord is op de offerte met 3D visuals, plattegrond, materialen en prijzen beginnen we met de voorbereidingen. Alles wordt met zorg gemaakt, klaargezet en ingepakt voor vervoer. Op de afgesproken locatie is de manier van werken afhankelijk van de opdracht. Wat wel altijd gelijk is, is de nette manier van afwerken en de grondige controle. Ook communicatie hebben we hoog in het vaandel staan zodat er geen onduidelijkheid of verassingen kunnen ontstaan. Want uiteindelijk is het dan zo ver, het ontwerp wordt opgebouwd op de beurs, gerealiseerd bij het bedrijf of geplaatst op de locatie. De klant is van start opbouw en de oplevering op de hoogte en weet dus precies wanneer het moment suprême daar is. En als het goed is komt dan het trotse WOW moment als je aan komt lopen. Een full service bedrijf waarbij maatwerk geen probleem is en dat zie je.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in ons portfolio standbouw of portfolio event styling

Deel deze pagina: