Loading

Standbouw op alle locaties

Een beursstand op iedere gewenste locatie

Vraag: We gaan deelnemen aan een beurs in Amsterdam bij de Rai, maar we kennen deze locatie eigenlijk helemaal niet. Waar moeten we dan allemaal rekening mee houden?

Probleem: We weten niet waar we terecht komen en waar we allemaal rekening mee moeten houden.

Oplossing: Het voordeel als je de beursstand laat bouwen door een ervaren standbouwer is dat jij je als klant hier geen zorgen over hoeft te maken. Door onze ervaring zijn we al op heel veel verschillende locaties geweest en kennen daar het reilen en zeilen.

Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de onderstaande de facilitaire items in de voorbereiding:

  • Rekening houden met alle richtlijnen vanuit de organisatie bij het maken van het ontwerp
  • De goedkeuring aanvragen bij de beurs voor het ontwerp
  • De juiste hoeveelheid stroom aanvragen op de juiste locatie
  • Dit geldt ook voor de wateraanvoer of de internet benodigdheden
  • Indien van toepassing vragen we de benodigde takelpunten aan

Realisatie: Uiteindelijk zorgen wij als standbouwer dat op de locatie van de beurs alles geregeld wordt. Dit kan zijn op de Rai in Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, de Brabanthallen in Den Bosch maar ook de minder bekende beurslocaties zoals Almere strand, Generaal de Bonskazerne in Velp of het Van der Valk hotel in Tilburg. Daarnaast is het buitenland ook bekend terrein en zijn wij actief in o.a. België, Duitsland en Frankrijk.

Je beursstand kan overal worden gerealiseerd. Wel wordt deze altijd op dezelfde manier gerealiseerd; compleet afgewerkt en ingericht naar de wensen van het bedrijf. Zodat je, wanneer je aankomt op de stand, geen zorgen meer hebt en je je kan richten op het promoten van je bedrijf.

Deel deze pagina: