Loading

Een maatwerk stand

Precies wat u wenst

Vraag:  We gaan deelnemen aan een beurs en we hebben hiervoor een nieuwe beursstand nodig. We vroegen ons af of jullie hierin iets voor ons kunnen betekenen?

Probleem: We willen heel veel laten zien op de beurs. We willen een nieuw product presenteren, maar ook onze huidige collectie laten zien. We willen nieuwe klanten ontmoeten en aan hen verkopen en we willen ook graag onze huidige klanten spreken.

Oplossing: We moeten de juiste invulling geven aan de stand inrichting. Eerst kijken we naar wat het doel van de beurs is en van de beursstand. Die doelen zijn vervolgens het uitgangspunt, het vormt de basis voor het maken van het standontwerp. Daaraan voegen we de gewenste look & feel toe die past bij de huisstijl. We houden rekening met de routing in de beurshal ten opzichte van de locatie van de stand en wat voor soort stand het is (tussen-, hoek- of eilandstand). Vervolgens inventariseren we de benodigde onderdelen qua inrichting en de routing op de stand zelf. Al deze onderdelen vormen samen met onze creatieve input het uiteindelijke standdesign.

Bij de voorbereiding en uitvoering komt natuurlijk veel maatwerk kijken want elk bedrijf en elke stand is anders. Wij beschikken als standbouwer dan ook over een grote werkplaats waar wij al deze maatwerk items zelf produceren. Dit kunnen bijvoorbeeld presentatie panelen zijn met het artikel van de klant, een custom made balie voor het bereiden van gerechten op de stand of een maatwerk zuil voor het nieuwe product. In principe is alles te realiseren en is er dus voor elk probleem een oplossing te vinden.

Realisatie: Als er akkoord is op het ontwerp en de kosten, beginnen we met de voorbereidingen. Dit vindt plaats in de werkplaats maar ook op kantoor is er iemand hard bezig om alle facilitaire zorgen weg te nemen. Het beursstand ontwerp wordt ingediend, de stroom-, water- en takelpunten worden aangevraagd en geregeld. Op die manier heeft de opdrachtgever de tijd om te doen wat anderzijds belangrijk is: contact onderhouden met de beursbezoekers.

En uiteindelijk is het dan zo ver, het standontwerp wordt gerealiseerd op de beurs, de standbouw kan beginnen! We houden zoveel contact over de voorgang als wenselijk is. Wanneer de oplevering daar is schudden we graag de hand van de trotse standeigenaar waaraan duidelijk te zien is dat het WOW effect aanwezig is. Want dat het verschil maakt dat een stand op maat gemaakt is door een standbouwer met ervaring die de puntjes op de i zet, dat zie je!

Deel deze pagina: