Loading

Een maatwerk stand

Precies wat u wenst

Maatwerk kan van grote toegevoegde waarde zijn bij deelname aan een beurs. Maatwerk stands zijn volledig afgestemd op de merkidentiteit, het doel en de waarden van het bedrijf. Hierdoor kunnen ze uniek en opvallend zijn, wat de aandacht van bezoekers trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Vraag:  We gaan deelnemen aan een beurs en we hebben hiervoor een (nieuwe) maatwerk beursstand nodig. Hiervoor zijn we op zoek naar een betrouwbare partij die ons daarbij kan helpen, aangezien wij dit lastig vinden. Daar we heel veel willen laten zien op de beurs: We willen een nieuw product presenteren, maar ook onze huidige collectie laten zien. We willen nieuwe klanten ontmoeten en aan hen verkopen en we willen ook graag onze huidige klanten spreken.

Oplossing: We moeten de juiste invulling geven aan de stand inrichtingen daarbij komt maatwerk kijken. Eerst kijken we naar wat het doel is van de beursdeelname en de prioriteiten daarin. Die doelen zijn vervolgens het uitgangspunt, het vormt de basis voor het maken van een maatwerk stand ontwerp. Daaraan voegen we de gewenste look & feel toe die past bij de huisstijl. We houden rekening met de routing in de beurshal ten opzichte van de locatie van de stand en wat voor soort stand het is (tussen-, hoek- of eilandstand). Vervolgens inventariseren we de benodigde onderdelen qua inrichting en de routing op de stand zelf. Al deze onderdelen vormen samen met onze creatieve input het uiteindelijke stand design.

Bij de uitvoering komt natuurlijk veel maatwerk kijken want elk bedrijf en elke stand is anders. Wij beschikken als standbouwer dan ook over een grote werkplaats waar wij al deze maatwerk items zelf produceren. In principe is alles te realiseren en is er dus voor elk probleem een oplossing te vinden.

 

 

 

 

 

 

Realisatie: Als er akkoord is op het stand design en de investering, beginnen we met de voorbereidingen. Dit vindt plaats in de werkplaats maar ook op kantoor is er iemand hard bezig om alle facilitaire zorgen weg te nemen. Het beursstand ontwerp wordt ingediend, de stroom-, water- en takelpunten worden aangevraagd en geregeld. Op die manier heeft de opdrachtgever de tijd om te doen wat anderzijds belangrijk is: contact onderhouden met de beursbezoekers.

En uiteindelijk is het dan zo ver, het stand ontwerp wordt gerealiseerd op de beurs, en de standbouw kan beginnen bijvoorbeeld in de Brabanthallen den Bosch! We houden zoveel contact over de voorgang als wenselijk is. Wanneer de oplevering daar is schudden we graag persoonlijk de hand van de trotse stand eigenaar waaraan duidelijk te zien is dat het WOW effect aanwezig is. Want wat een verschil: dat een stand op maat gemaakt is door een standbouwer, met ervaring die de puntjes op de i zet, en dat zie je!

Kijk in ons portfolio, voor die puntjes op de i resultaten

Deel deze pagina: