Loading

Een standaard stand

Een stand met uitstraling

Vraag:  We gaan deelnemen aan een beurs en we hebben hiervoor een standaard stand. Kunnen jullie deze ‘upgraden’ zodat hij meer opvalt tussen de andere standaard stands?

Probleem: We willen onze standaard stand aanhouden, maar wel meer uitstralen.

Oplossing: Ondanks dat het zo voelt of lijkt, een standaard stand hoeft niet saai te zijn of beperkt in mogelijkheden. Door elementen uit ons brede assortiment toe voegen zal een standaard beursstand zeker opvallen tussen de andere standaard stands. En natuurlijk kunnen we aan een standaard beursstand altijd een heel klein beetje maatwerk toevoegen om het toch net dat beetje meer te geven.

 

Ook als beursorganistatie kunt u bij ons terecht. Want u wil toch een mooie afgewerkte beurs inrichting weg zetten voor al uw standhouders. Alles moet kloppen en dat zonder zorgen. Standaard standbouw of uniforme standbouw is hiervoor een mooie oplossing die wij bieden als standbouwer. En dan standaard standbouw met net dat beetje meer! Dat is mogelijk door ons uitgebreide assortiment aan beursstandmaterialen, standinrichtingitems en onze jarenlange ervaring.

 

Realisatie: Wanneer de opbouwdagen gearriveerd zijn, zorgen wij ervoor dat het samengestelde standontwerp tijdig wordt opgebouwd, neergezet en afgewerkt. Als het totaalplaatje gerealiseerd is zal het duidelijk zichtbaar zijn dat het zich positief onderscheidt van de andere standaard stands!

Deel deze pagina: