Loading

Stijlvolle interieur combinaties

In Event styling - 9 augustus 2019

Naast de warme interieurtinten die dit jaar als sfeermakers de leiding nemen zoals beschreven in de voorgaande blog, zijn er ook andere mooie interieur combinaties mogelijk voor een extra stijlvolle look & feel. Want sommige events vragen om net een beetje meer en dat kan natuurlijk bij Anggrek! Dé specialist in event styling.

Stijlvol en feestelijk

Organiseer je bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie, kerstfeest of een ander feestelijk evenement? En mag de bezoekers er een sfeer- en stijlvolle beleving te wachten mag staan? Anggrek heeft hiervoor de perfecte ingrediënten en neemt je graag even mee voor een kijkje in de keuken. De basis ingrediënten voor deze stijlvolle inrichting zijn meubels uit de blackline collectie met speciale gouden inzet, fluweelachtige petrol bekleding en strakke hoge plantenbakken in goud, gevuld met een samenstelling van diverse weelderige planten.

Combineren

Het combineren van zwart en goud is niet nieuw en wordt al jaren terecht gekozen en gebruikt bij de wat sjiekere feestelijkheden. Dit in combinatie met zachte petrol bekleding en weelderige planten is echter wel nieuw. Dit geeft de zwart-goud combi een uitstraling die helemaal past bij de trend van nu! Petrol is de moderne versie van het koninklijke donker blauw. Het geeft in combinatie met goud een royale en tegelijk frisse feeling aan het geheel. De toevoeging van weelderige groendecoratie (bohemian), sluit perfect aan op de rijke uitstraling en maakt het plaatje compleet. Natuurlijk kun je hiermee spelen en ook gaan voor een meer ingetogen variant.

Accessoires

Met een mooie basis van interieur combinaties zoals hier boven beschreven kan het eigenlijk al niet meer missen, maar het afstylen van het geheel met de juiste accessoires is als de kers op de taart. Met andere woorden; als het echt klaar is weet je wat je de hele tijd miste! Anggrek heeft dan ook een groot assortiment aan decoratie en jarenlange ervaring in het uitkiezen van de juiste bloemen, planten, takken etc.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl