Loading

vakbeurs taxi expo – taximesse – fleet expo – tankstation vakbeurs

In SEO - 10 augustus 2023

Vakbeurzen in de mobiliteitssector zijn er in overvloed! want voor iedere branche is er een passende beurs. Dit geldt ook voor de mobiliteitssector vol met diverse vakbeurzen. Vooral nu in 2024 de Taxi Expo, Tankstation vakbeurs en de Fleetexpo hun krachten wederom bundelen. Het is dus tijd om met een unieke stand naar voren te komen.

Omdat de dynamische mobiliteitsindustrie getroffen is door de COVID-19-pandemie, en de impact helaas nog steeds zichtbaar is. Is het daarom belangrijk om jezelf als bedrijf voor te stellen en te presenteren in de jaarbeurs Utrecht, waar 5.000 transport professionals worden verwacht.

Taxi Expo

Taxi Expo is al jaren dé ontmoetingsplaats voor het Nederlandse zorgvervoer en de straattaxibranche.

Alle grote partijen in de taxibranche komen samen om de belangrijkste ontwikkelingen in de taxibranche te bespreken. Dit vond onder meer plaats tijdens het National Contract Transportation Congress, het belangrijkste intellectuele evenement in de branche. In de ruime beurshal toonden ook diverse bedrijven actief in de taxibranche hun nieuwste producten, diensten en innovaties.

Deze prestigieuze beurs is ieder jaar het middelpunt voor wie actief is op het gebied van zorgvervoer, personenvervoer, straattaxi’s en openbaar vervoer. Netwerk en doe kennis op over de branche. Dat is waar Taxi Expo ’23 op 15 november om draait in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit jaar bundelt de Taxi Expo de krachten met de Tankstation Expo en de Fleet Expo en vindt gelijktijdig plaats in de Jaarbeurs. Naar verwachting zullen naar schatting 5.000 mobiliteitsprofessionals de beurs/conferentie bezoeken. Jij was daar ook, nietwaar?

lees meer…

Tankstation vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs is het grootste tankstation vak evenement op het gebied van tanken, laden en lossen, autowassen en winkelen.

Tankstation Vakbeurs vindt plaats op 15 en 16 november 2024 in Jaarbeurs Utrecht, in samenwerking met de Fleet en Taxi Expo. De Benzinestationsvakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Dit jaar presenteren wij voor het eerst in de showroom het Laden (Infrastructuur), Waterstof en LNG Plaza, een aparte ruimte waar aanbieders en leveranciers van mobiele alternatieve brandstofoplossingen zich kunnen presenteren. En natuurlijk is er ruimte voor brandstof, (non-)food onderweg en niet te vergeten meetings. Jaarlijks bezoeken ruim 2.500 ondernemers, eigenaren en beheerders beide beursdagen. Deelname is gratis. Houd dus 15 en 16 november vrij in uw agenda!

Fleetexpo

Netwerken met honderden mobiliteitsprofessionals, overzichten van de nieuwste producten en diensten van ruim 70 toonaangevende marktpartijen en diverse topsprekers die hun visie geven op de toekomst van mobiliteit: dat is waar Fleet Expo 2024 om draait.

Taximesse

Een andere vakbeurs op dit gebied, maar dan in Duitsland is de Taximesse Of wel de Europische taximesse of de eurotaximesse. Net als in het verleden zal het taxi- en autoverhuurbegrijs op de taximesse belangrijke onderwerpen bespreken, zoals de nieuweste ontwikkelingen op het gebied van het personenvervoer, energiesysteem, de integratie van het bedrijf in lokale openbaarvervoersystemen en rezien voor passagiers met speciale behoeften. Kortom alles op het gebied van de mobiliteitssector wordt besproken en zichtbaar.

Interesse in een onderscheidende stand op de taximesse, taxi expo, tankstation vakbeurs, fleetexpo? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of check onze socials

 

 

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl