Loading

Visualisatie van uw ideeën

Precies wat u wenst

Vraag:  Er is een ontwerp nodig voor een klant, maar u heeft geen tijd of u heeft de expertise niet om dit uit te werken.

Oplossing: Bij ons heeft u een partij gevonden die u daar graag mee wil helpen. Door onze jaren lange ervaring in het visualiseren van beursstands, evenementen, bruiloften, open dagen, showroom etc. hebben wij hier veel expertise opgebouwd. Daarom helpen wij u graag om uw ideeen te visualiseren in een duidelijk bovenaanzicht, of maattekening of collage of uitgebreidde 3D tekening. Alles is mogelijk, afhankelijk van uw ideeen en de wensen van de klant.

 Realisatie: We plannen hiervoor graag een persoonlijk gesprek in om alle ideeën, details en vragen door te spreken. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat u voor ogen heeft. Ook bespreken we hoe u deze ideeeën uitgewerkt wil hebben. Aangezien geen 1 idee en geen 1 klant hetzelfde is. Voor iedere project is een goede manier van presenteren te bedenken en uit te voeren. Dit kan doormiddel van lijn tekeningen, maattekeningen, 3D visualisaties, collega’s etc. Als u tevreden bent over de uitwerking, zijn wij dat ook!

Benieuwd wat wij kunnen visualiseren? In ons porfolio’s staan diverse visuals, tekeningen en collega’s dus kijk hier snel in ons portfolio standbouw of portfolio event styling

Deel deze pagina: