Loading

Ontwerpen

Precies wat u wenst

Vraag:  We hebben een ontwerp nodig voor bijvoorbeeld een stand, een volledige inrichting van een event of feestavond. We zoeken een vaste bar voor in de kantine, een mooie (tijdelijke) zithoek in de spreekkamer of bijvoorbeeld de invulling voor een open dag.

Probleem: Er is vraag naar iets waarvoor een ontwerp nodig is. Er zijn wensen en eisen maar is dit realistisch? Is het uitvoerbaar? Wat zijn de kosten?

Oplossing: Voor elke ontwerpvraag is het antwoord anders, maar onze werkwijze hetzelfde. We gaan met je in gesprek over het doel van opdracht en de daarbij behorende wensen en eisen. Dit gesprek wordt vervolgens het uitgangspunt, het vormt de basis voor het maken van het ontwerp. Omdat we ervaring hebben op diverse gebieden zullen we vragen stellen om potentiële problemen of misvattingen te voorkomen. Daarnaast gebruiken we onze ervaring in de ontwerpfase door bijvoorbeeld rekening te houden met onder andere de routing ter plaatse, mogelijkheden op de locatie, afmetingen, zichtbaarheid van de omgeving, materialen en kostenbesparing.

Zoals aangegeven kan dit voor een beursstand zijn, een evenement, een bruiloft, crematie, open dag, of personeelsfeest. Maar ook met een vaste inrichting helpen we je graag verder!

Realisatie: Als er akkoord is op het ontwerp beginnen we met de voorbereidingen. Wanneer alle voorbereide onderdelen gereed zijn kan het ontwerp wordt gerealiseerd op de beurs, bij het bedrijf of op de locatie. Vooraf spreken we duidelijk met je af wat wanneer gebeurt. We zorgen ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan en onderhouden persoonlijk contact. Want ons doel is dat je onder de indruk bent als je het resultaat ziet en tevreden bent met de inrichting, ontworpen en gebouwd door ons. Een full service bedrijf waarbij maatwerk geen probleem is en de puntjes op de i worden gezet.