Loading

Ontwerpen

Voor iedere wens een invulling

Welkom bij Anggrek Projecten. Of het nu gaat om het ontwerp voor een stand, een evenement, een inrichting van een showroom of een winkel, bij Anggrek ben je aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring met het inrichten van bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, themafeesten, congressen en festivals kan het team van Anggrek u met elk vraagstuk van dienst zijn. En we hoeven dit echt niet zelf te realiseren. Als je gewoon op zoek bent naar een partij die kan helpen met het visualiseren van u ideeen, bent u ook bij ons op de juiste plek! Dit doen wij namelijk graag voor u. Dus bent u een interieurbouwer die goede ideeen heeft maar dit niet zelf kan uitwerken in 3D of hier geen tijd voor heeft, wij helpen u graag. Produceert u keukens of badkamers en heeft u eigen tekeningafdeling tijd te weinig om alle visualisaties te realiseren, wij helpen u graag!.

Visualisatie van u ideeën

tot in detail verzorgt

Heeft u ideeen genoeg maar tijd of expertise te weinig om deze ideeen te visualiseren? Wij helpen u graag. In een persoonlijk gesprek nemen wij u ideeen door om deze vervolgens uit te werken in 3D.

Ontwerpen stands

precies wat u nodig heeft

Wij zijn de partner als het gaat om stand ontwerp! Een stand met sfeer en uitstraling passend bij uw huisstijl en wensen is geen probleem voor Anggrek projecten.

Ontwerpen diverse projecten

voor iedere situatie

Naast kantoor inrichtingen helpen wij met onze expertise ook graag in uw winkel, horeca zaak, school etc. voor iedere situatie is een passende oplossing te bedenken .