Loading

Stands

In principe is alles mogelijk

Welkom bij Anggrek Projecten. Of het nu gaat om een volledig nieuw standbouw ontwerp of de inrichting van uw huidige beursstand door bijvoorbeeld het leveren van een display, meubilair of een mooie bar, bij Anggrek bent u aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring kan het team van Anggrek u met elk vraagstuk van dienst zijn. Service en kwaliteit is wat u mag verwachten als je met Anggrek in zee gaat.

Op bovenstaande afbeelding kun je zien hoe een traject er doorgaans uitziet. We beginnen met het in kaart brengen van het doel van de stand, aangevuld met de bestaande wensen en eisen. Om te kunnen starten met een standbouw ontwerp zijn de afmetingen/kenmerken van de locatie nodig, maar ook het budget. Soms vinden klanten het lastig om een budget op te geven, maar omdat de mogelijkheden enorm zijn is een richtlijn een vereiste.

Het standbouw ontwerp maken we visueel door middel van 2D en 3D tekeningen, welke we tekstueel toelichten, moodboards met kleuren en materialen. Wanneer het totaalplaatje akkoord is beginnen we met de voorbereidingen. Bij de realisatie en oplevering houden we persoonlijk contact zodat er geen twijfel kan bestaan over je tevredenheid.

De juiste beursstand

Precies wat u wenst

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doel voor deelname aan de beurs. Dit doel is belangrijk, het vormt de basis voor het maken van het ontwerp. Dit in combinatie met de gewenste look and feel die past bij de huisstijl.

Een uniforme stand

Inrichting stand

Een uniforme stand hoeft niet saai of beperkt te zijn qua mogelijkheden. Door onze inrichting voor stands kunnen wij prachtige standaard stands bouwen waarmee u opvalt tijdens de beurs! Of we bouwen een heel paviljoen met bijzondere standaard stand.

Een stand op iedere locatie

Alle beurshallen zijn bereikbaar

Beurzen zijn er natuurlijk op iedere locatie verspreid door heel nederland, benelux, europa of de wereld. Op al deze locaties kunnen wij iets voor u betekenen.

Portfolio

Bekijk hieronder een greep uit onze portfolio

Aqua vakbeurs

Een nieuw logo vraagt om een nieuwe stand en dat was de situatie bij Hoppenbrouwers. Wij mochten daardoor al iets […]

50plus beurs

Vraag:  Uit jullie voorgaande stand ontwerpen is gebleken dat een café een goede manier is voor onze organisatie om in […]

Parcel & Post Expo

Vraag: Ik ben op zoek naar een creatieve standbouwer die mij kan helpen met het ontwerpen en realiseren van een […]