Loading

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL

"Hele mooie stand door Anggrek. Bedankt Coen Weterings en collega’s! Echt een aanrader!" Bart Sebregts - Eigenaar Cipio

Standbouw voor op de parcel post expo

Ik ben op zoek naar een creatieve standbouwer die mij kan helpen met het ontwerpen en realiseren van een nieuwe stand. Ik heb namelijk een stand van 60 m2 kunnen huren bij de organisatie. Hoe kan ik deze optimaal benutten tot een mooie, warme, sfeervolle en open stand waarin onze producten duidelijk gepresenteerd zijn?”

Ontwerp traject bij Anggrek projecten

Een divers aantal producten moeten de blikvanger vormen van deze stand op de Parcel & Post expo. Daarbij gaat het om 2 pakketautomaten en camera’s vanuit Cipio, 2 elektrische voertuigen van Paxster, 2 intercom systemen van Vercoma en nog ruimte voor de geweldig leuke challenge die ze hadden bedacht: wie kan het snelste pakketen bezorgen! Maar tussen deze producten moest er natuurlijk ook voldoende ruimte zijn op het gesprek aan te gaan met de klant. Ruimte voor een heerlijke kop koffie van beanful en opslag ruimte om alle bekabeling netjes weg te werken.

Om dit te bereiken hebben we diverse ontwerpen bedacht waarbij we gespeeld hebben met de ruimte. Ook hebben we naar de maatvoering en het aantal items gekeken. De eerste wens was bijvoorbeeld om 3 elektrische voertuigen op de stand te plaatsen. Door samen te schuiven en opties aan te geven, kom je dan tot de conclusie dat dit niet bijdraagt aan een mooie overzichtelijke en duidelijke stand. Zo zijn we dus aan het ontwerpen geweest tot we de ideale indeling en sfeer hebben bereikt. Die bij alle partijen naar wens is. Om het ontwerp helemaal compleet te maken is er gewerkt met populieren hout, planten, strakke meubels en warme velvet materialen in de krukken en stoelen. Deze combinatie zorgt voor een sfeervolle maar neutrale basis waar de producten echt tot hun recht komen.

Realisatie van de stand in de Rai te Amsterdam 

De voorbereidingen bestond in deze stand uit veel ontwerpen maken om dus die ideale indeling te vinden. Toen deze gevonden was zijn we in de werkplaats aan de slag gegaan om alles om maat te maken. Echter is ook veel voorbereiding op kantoor nodig om bijvoorbeeld het hele kabel plan voor stroom en internet te maken. Door hier van te voren goed over na te denken kom je op de stand vloer tijdens de opbouw niet voor verrassingen te staan. Uiteindelijk hebben we ons voor de derde keer mogen bewijzen. Als dé creatieve standbouwer voor de stand en was de klant wederom tevreden.

Ook in 2024 staat de Parcel and post expo weer op planning.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL