Loading

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

"Hele mooie stand door Anggrek. Bedankt Coen Weterings en collega’s! Echt een aanrader!" Bart Sebregts - Eigenaar Last Mile Logistics

Vraag: Ik ben op zoek naar een creatieve standbouwer die mij kan helpen met het ontwerpen en realiseren van een nieuwe stand. Kan Anggrek hierin iets voor mij betekenen?

Probleem: Ik heb twee standplaatsen kunnen huren bij de organisatie. Deze twee plaatsen liggen tegenover elkaar met daartussen een gangpad. Hoe kan ik deze samenvoegen tot één geheel waarin onze producten duidelijk gepresenteerd zijn?

Oplossing: Een drietal producten moeten de blikvanger vormen van deze stand op de Parcel & Post expo. Tevens moeten deze gepresenteerd zijn in een outdoor uitstraling. Om dit te realiseren hebben we gekozen voor gras en steen tapijt. Ook de full colour prints van de Amsterdamse grachten en Zweedse straten dragen bij aan het ‘buitengevoel’. Om het ontwerp helemaal compleet te maken is er gewerkt met planten, witte meubels en natuurlijke materialen in de krukken. Deze combinatie zorgt voor een sfeervolle maar neutrale basis waar de producten echt tot hun recht komen.

Realisatie: Tijdens de voorbereidingen had de opdrachtgever een wijziging in één van de producten. Hierdoor moesten we snel schakelen in de werkzaamheden en creatief zijn. Doordat we een eigen werkplaats in bezit hebben was dit geen probleem. Bij de opbouw hebben we de stand gebouwd zoals op de visualisaties te zien was. Dit zorgt ervoor dat de klant niet voor verrassingen kwam te staan. Ook logistieke zaken zoals het transport van de PostNL-kast regelden wij graag, zodat de klant meer tijd had om zich te richten op zijn eigen werkzaamheden. Uiteindelijk hebben we ons mogen bewijzen als dé creatieve standbouwer voor de klus en was de klant meer dan tevreden.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)