Loading

De juiste beursstand

Precies wat u wenst

Het beursstand ontwerp is bepalend 

Een beursstand ontwerp bepaald namelijk of de beursbezoeker jouw stand bezoeker wordt. De juiste beursstand zorgt ervoor dat jouw doelgroep bij jou op de stand komt. Om goed na te denken over een beursstand ontwerp is dan ook van belang.

Dus wilt u binnenkort in de schijnwerpers staan op de…… beurs in de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Messe Düsseldorf ect. En een kans maken om met uw stand echt op te vallen?! Lees vooral verder want wij zijn Anggrek Projecten, ervaren standbouwers die van uw stand een ware blikvanger kan maken. Ons doel is helder: We willen van beursbezoekers uw standbezoekers maken. We willen ze uitnodigen, verleiden en overtuigen. En dat doen we door kwaliteit, stijl en sfeer te combineren, passend binnen uw budget.

Persoonlijke aanpak voor uw stand

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Bij Anggrek Projecten werkt u altijd samen met dezelfde mensen, van concept tot oplevering. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zorgen ervoor dat uw beursstand een weerspiegeling is van uw visie, tot in de kleinste details.

Natuurlijk hebben we hier wel uw input voor nodig! Daarom bespreken we eerst samen met jou de bestaande ideeën, om wat voor soort bedrijf en product het gaat, de doelstellingen van de beurs en onze mogelijkheden. Zo komen we aan onze tekentafel uiteindelijk gezamenlijk tot het beste beursstand ontwerp.

En uiteindelijk is het dan zo ver, het stand ontwerp wordt gerealiseerd op de beurs, en de standbouw kan beginnen op de beurs locatie in Nederland of Duitsland. We houden zoveel contact over de voorgang als wenselijk is. Wanneer de oplevering daar is schudden we graag persoonlijk de hand van de trotse stand eigenaar waaraan duidelijk te zien is dat het WOW effect aanwezig is. Want wat een verschil: dat een beursstand op maat gemaakt is door een standbouwer, met ervaring die de puntjes op de i zet, en dat zie je!

Kijk in ons portfolio, voor die puntjes op de i resultaten.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina: