Loading

Aqua vakbeurs

maatwerk standbouw

Maatwerk standbouw op de Aqua vakbeurs die al jaren plaats vind in de evenementenhal in Gorinchem. 

De toekomst van watermanagement

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer één geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland is dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Hier worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Maatwerk standbouw

Afgelopen editie kon je hier weer een sfeervolle stand van de tekentafel van Anggrek vinden die geheel bestond uit maatwerk standbouw. Het ging om een strakke stand met uitstraling. Door te werken met warme materialen ontstond er een mooie sfeer. Zoals een eiken houten laminaat vloer, groendecoratie en een combinatie van krukken en stoelen. Bovendien werd boven de stand een mooi uitgelichte lichtbalk opgehangen met logo’s en slogan.

Echter zijn er natuurlijk ook heel veel andere soorten stands mogelijk op deze beurs. Want met het doel om een product te presenteren is een hele ander ontwerp nodig dan klanten spreken. Daarnaast moet natuurlijk ook de huisstijl van de klant meegenomen worden in het ontwerp. Concluderend dat het daardoor voelt als thuis voor het bedrijf.

Al met al zijn de mogelijkheden eindeloos! Kijk hier dan ook in ons portfolio voor nog meer inspiratie.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: mrt 19 - 21 2024

Locatie

Evenementenhal
Gorinchem

The event is finished.