Loading

ESEF maakindustrie

standbouw op greentech rai amsterdam

Stand sfeervol & strak op de ESEF maakindustrie Dit is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux. Op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Dit wordt georganiseerd in de  Jaarbeurs Utrecht

In deze stand is een goede basis gelegd qua inrichting! Een basis die ieder jaar aangepast kan worden aan het laatste product dat wordt gepresenteerd. In dit geval was dat de tomaten apparaat dat blad kan dieven. Vandaar dat we een heuse tomatenplant hebben geintegreerd in de stand. Wat in combinatie met de signing direct zorgt voor veel sfeer. Echter is de basis van de stand inrichting heel strak. Dit samen zorgt voor een opvallend en verzorgt karakter. Een stand sfeervol & strak zoals al eerder gezegd.

Zorgen voor een goede basis, die gemakkelijk aangepast kan worden. Dat is niet alleen een prettige manier om deel te nemen aan beurzen. Maar ook fijne manier want op die manier heb je weinig voorbereiding nodig voor de beurs. En kan jij als klant je focussen op wat belangrijk is. Klanten werven, bezoekers naar de stand krijgen en nadenken over een goed verkoop verhaal.

ten slotte: interesse om meer van onze stands te zien, kijk eens in ons portfolie naar andere stands die wij hebben mogen realiseren.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: mrt 10 - 13 2026

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes