Loading

Standbouwer fullservice

Geniet van de standbouwer fullservice

Heeft u een aantal m2 afgenomen op de beurs, maar nog geen stand (of geen beursstand waar u tevreden over bent). Zet Anggrek in als standbouwer fullservice. De jarenlange ervaring als standbouw bedrijf zetten wij in om alles uit uw deelname aan de beurs te halen. Met een passend standbouw ontwerp en mogelijkheid om materialen en onderdelen te huren, bent u gegarandeerd van een volledige service. Een standbouwer fullservice zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt en uw beursdeelname prettiger maakt.

Full service standbouwbedrijf

Wilt u de standbouw uitbesteden, dan biedt Anggrek een keur aan mogelijkheden. Het standbouwbedrijf kan de inrichting doen met de door u beschikbaar gestelde materialen of zelf een complete stand realiseren. Gedurende het proces wordt u als opdrachtgever overal bij betrokken en zal u in gesprek blijven over de mogelijkheden en uw wensen. U geeft de maten en uw wensen en eisenpakket door en de perfecte stand wordt gecreëerd.

Van ontwerp tot opbouw en van inrichting tot afbouw, in het hele traject kan worden voorzien. Alles gaat in samenspraak met u als klant. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Bij Anggrek Projecten werkt u altijd samen met dezelfde mensen, van concept tot oplevering. Deze mensen zijn Coen en Linda. Door onze jaren lange ervaring en korte communicatie lijnen kunnen wij u wensen perfect uitvoeren. Of u nu een kleine stand ingericht wil zien of een beursbepalende grote stand op laat bouwen. Aan al uw wensen kan worden voldaan.

Standbouwers

Even een kleedje over een tafel leggen, folders en pennen erop leggen en wat banners achter de tafel zetten kan iedereen, maar wilt u echt opvallen dan komt u erachter dat standbouw een vak apart is! Niet voor niets heeft standbouwbedrijf Anggrek heel veel ervaring uit het evenementen verleden wat nu resulteert in mooie, opvallende, sfeervolle beursstands. Anggrek projecten denkt graag met u mee over de inrichting en uitstraling van uw stand om deze vervolgens uit te voeren als beursstand bouwer.  Of u nu een kleine of een grote stand wenst, de ontwerpers van Anggrek weten hoe u op kunt vallen en presenteren uw bedrijf op zo’n manier dat niemand om u heen kan.

De juiste materialen en aankleding kunt u eenvoudig huren via standbouwer Anggrek en wordt door de standbouwers meegenomen naar de locatie. Wanneer u eigen materialen wilt gebruiken, worden deze eerst beoordeeld op geschiktheid voor het event en waar nodig in overleg met u aangevuld met andere materialen en decoratieve elementen. U zult gegarandeerd opvallen.

Het werkgebied strekt zich uit over diverse beurslocaties:

 • Jaarbeurs Utrecht
 • Rai Amsterdam
 • Brabanthallen Den Bosch
 • Ahoy Rotterdam
 • Evenementen hal Gorinchem
 • MECC Maastricht
 • Autotron Rosmalen
 • Messe Düsseldorf
 • Messe Berlin
 • Messe Stuttgart
 • Koelnmesse
 • Messe Frankfurt

Maar ook op andere locaties in Nederland, Noord Brabant, België, Duitsland en Frankrijk bouwen wij als standbouwbedrijf. Bekijk hier ook onze agenda.

Standbouwers conclusie

Wij zijn Anggrek Projecten, ervaren standbouwers die van uw stand een ware blikvanger kan maken. Ons doel is helder: We willen van beursbezoekers uw standbezoekers maken. We willen ze uitnodigen, verleiden en overtuigen. En dat doen we door kwaliteit, stijl en sfeer te combineren, passend binnen uw budget.

We luisteren als standbouwbedrijf naar uw wensen, denken met u mee en zorgen ervoor dat uw stand een weerspiegeling is van uw visie, tot in de kleinste details.  Deze standbouwer is de juiste partij als beursstand bouwer.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina: