Loading

Passend stand ontwerp

Kies voor een passend stand ontwerp

Een passend stand ontwerp, is belangrijk. Wanneer u een stand organiseert, dan is het vaak een flinke uitdaging de juiste uitstraling te realiseren. Of het nu gaat om een kleine regionale beurs met als thema bijvoorbeeld werken in de zorg. Of een grote beurs die de hele Amsterdam RAI beslaat, stand ontwerp is en blijft altijd een uitdaging.

Doordat diverse standhouders hun eigen stijl en huisstijl hebben, is het al snel een ratjetoe aan kleuren en sfeerbepalende elementen. Belangrijk is dan een passend stand ontwerp dat past bij uw bedrijf. Een stand ontwerp dat past bij uw doel, wensen en product. Zo ervaren beursbezoekers een bezoek aan uw stand als compleet! Benieuwd naar door ons ontworpen passende stand ontwerpen? bekijk hier ons portfolio.

 

Ontwerpen van passende beursstands

Een aantal kleine aanpassingen kan al voldoende zijn om toch dat unieke stand gevoel bij uw bedrijf uit te kunnen dragen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van beursstands. Door met u te overleggen welk gevoel u de beursbezoekers wilt geven, komen we samen tot een uniek stand ontwerp.

Binnen een goed ontwerp is ruimte voor de eigen inbreng en stijl van het bedrijf zodat de beursbezoeker weet waar hij is. Door het neerzetten van een duidelijke stijl en met behulp van de juiste inrichting, ontstaat er een echt bedrijfsgevoel en ervaren uw bezoekers binding met uw bedrijf.

 

Passend stand ontwerp

Het ultieme beursgevoel is toch dat van elkaar mogen ontmoeten. Het ontwerp van de stand is dan ook belangrijk voor de juiste beleving en uitstraling. Het maakt dat mensen uw bedrijf opnieuw willen bezoeken en legt de basis voor de juiste PR. Wanneer u weet wat u uit wilt dragen rondom uw beurs, dan is het makkelijker bezoekers te trekken en alle uitingen hierop af te stemmen. Huisstijl, kleuren en logo zijn hierin vaak heel bepalend, maar hoe vertaalt u dit naar het uiteindelijke design.

Een stand ontwerp op maat begint met het juiste gevoel. Anggrek projecten biedt hierin een fullservice pakket. Van opstelling en basisinrichting van de stands tot het creëren van een koffiecorner. Alles moet aanvoelen als één geheel. De bezoeker moet zich van minuut tot minuut realiseren op welke stand hij of zij rondloopt. En zich hier natuurlijk prettig in voelen! Dat kan voor u een flinke uitdaging vormen, maar voor ons is het een tweede natuur. Jarenlange ervaring met design en het decoreren van stands geeft dat Anggrek snel en eenvoudig de juiste stijl weet neer te zetten voor u.

 

Beursstand ontwerp dat past

De ervaring leert dat een aantal vaste kleine elementen en een duidelijke huisstijl het gevoel al snel goed neer kunnen zetten. Toch zijn het de details die de beleving van de bezoeker versterken en maken dat uw gasten aansluiting vinden bij uw stand. Het gevoel van een stand bezoek is anders dan alleen even ergens wat informatie ophalen. De juiste inrichting en aankleding maakt van uw event voor bezoekers een compleet dagje uit op de beurs. Met de door u gewenste uitstraling, creëren we een unieke beleving. Een beurs zoals een beurs moet zijn.

Het werkgebied strekt zich uit over diverse beurslocaties:

 • Jaarbeurs Utrecht
 • Rai Amsterdam
 • Brabanthallen Den Bosch
 • Ahoy Rotterdam
 • Evenementen hal Gorinchem
 • MECC Maastricht
 • Autotron Rosmalen
 • Messe Düsseldorf
 • Messe Berlin
 • Messe Stuttgart
 • Koelnmesse
 • Messe Frankfurt

 

Maar ook op andere locaties in Nederland, Noord Brabant, België, Duitsland en Frankrijk bouwen wij als standbouwbedrijf.

Deel deze pagina: