Loading

Nederlands contactlens congres

Oté

Vraag:  We willen graag een sfeervol en opvallend cafe om onze klanten en potionele klanten te ontmoeten op het NCC

Probleem: Hoe kunnen we opvallen met een café maar wel luxe en sfeer uitstralen wat past bij ons product? Ons product wat wel een plaatsje moet krijgen in de stand maar niet te aanwezig….

Oplossing: Door vensterbanken te ontwerpen en realiseren ontstaat er een intiem maar toch open karakter in de stand. Hier is de mogelijkheid geintegreerd voor kleine presenatie planken voor de producten. Ook de grote bar zorgt voor veel sfeer en uitstraling! Door echt eiken hout en populieren hout te gebruiken ontstaat er direct een warme uitstraling. Bij deze stand zie je ook goed wat een prachtige huisstijl van de klant toevoegd aan het ontwerp en de realisatie! Want dat zorgt erbij dit café echt voor dat deze er uitspringt. De prachtige knal kleuren komen prachtig tot zijn recht in combinatie met het zwart en hout. Een echt sfeervol en opvallend cafe is daardoor het eindresultaat.

Realisatie: De stand werd opgebouwd zoals van te voren gevisualiseerd zodat niemand voor verassingen kwam te staan. We zorgden natuurlijk dat de beursstand helemaal klaar was voordat de klant aankwam. Dus de verlichting brandde, het schoongemaakte meubilair stond netjes op zijn plek, de vloer was gestofzuigd en alles was nagelopen en gecontroleerd. Wij zorgen voor de complete stand! Dat houd bij ons dan ook alles in zoals kussens voor op de banken, hangplanten voor aan het plafond, groendecoratie voor op de tafel/bar, luxe krukken voor aan de bar.

Meer weten over ons en hoe wij werken? Lees hier verder

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
maatwerk stand parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL
stand modern café

Nederlands contactlens congres

Oté