Loading

Vakbeurs Facilitair

Stand op de vakbeurs faciliair

Een beursstand op de vakbeurs facilitair, behoort zeker tot de mogelijkheden bij Anggrek projecten! Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van stands! Kijk een in ons portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Deelnemen aan de vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs Utrecht is een goede keuze. Het is namelijk deelnemen aan het grootste en oudste evenement op het gebied van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer in Noordwest-Europa. Er zijn wel 28 thema’s op de beurs te vinden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld schoonmaak, of kantoor benodigdheden, maar ook groen op werkplek of het akoestische kantoor. In 2024 al voor de 25ste keer! Wederom samen met honderden andere aanbieders ontvangen de deelnemers duizenden bezoekers op hun stand. En dan is het natuurlijk belangrijk om op te vallen tussen als deze aanbieders.

Wat voor soort stand

Als eerste is het dan ook altijd belangrijk om te bedenken waarom je deelneemt aan deze beurs. Ten tweede is de volgende stap om deze reden uit te drukken in de wensen. In de derde plaats is dan het ontwerp voor de stand op de vakbeurs facilitair belangrijk. Want daarin worden dan deze reden en wensen geïntegreerd. Dat laatste kan natuurlijk met behulp van ons! want dat is ons werk. Met het doel om jullie een succesvolle beurs te laten hebben. Waarbij jullie tijd hebben om te doen waar jullie goed in zijn. Dus zoekt u een beursstand op de vakbeurs facilitair? neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: jun 05 - 07 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes