Loading

Metstrade

Standbouw met sfeer in de maritiem industry

Metstrade Rai Amsterdam

De Metstrade komt er weer aan. In november wordt de Rai Amsterdam weer omgebouwd tot grootste vakbeurs voor de pleziervaart industrie. Waar innovatie maritieme excellentie ontmoet, wereldleiders, geavanceerde technologie en ongeëvenaarde netwerken verenigt. Ontdek paviljoens voor superjachten , jachthavens , bouwmaterialen , start-ups  en foiling . Een evenement dat u niet mag missen voor elke professional in de pleziervaartindustrie.

Naast deze paviljoens zijn er conferenties, theaters en speciale gebieden en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een club voor jonge proffesionals of aan een start-up paviljoen.

 

Volgens de organisatie

Maak deel uit van METSTRADE. Maak contact met professionals uit de vrijetijdsvaart van meer dan 130 verschillende nationaliteiten in Amsterdam en over de grenzen heen. Deze beurs is sinds 1988 het platform bij uitstek voor professionals om knowhow uit te wisselen, langdurige relaties op te bouwen en hoogwaardige leads te creëren. Het biedt u een wereldwijde aanwezigheid, waarvan u het hele jaar door kunt profiteren.

 

Beursstand Metstrade

Anggrek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands. Op basis van wensen, positionering en budget, ontwerpen we een stand. Deze stand zijn altijd maatwerk en dus precies op maat qua alle wensen. Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerde stands voor een indruk.

 

Stand met bar

Zo ook deze warme en sfeervolle stand. Tussen alle robuuste stands vol apparaten en machines valt deze stand zeker op. Ten eerste vanwege de mooie houten warme materialen. Ten tweede door de mooie en gezellige bar. Maar ook door de sfeervolle groendecoratie. Conclusie eigenlijk door het hele totale pakket!

Het voordeel van een stand zoals deze is de opval waarde en de laagdrempeligheid. Een bar zorgt altijd voor sfeer en gezelligheid. Op die manier maak je snel op een informele manier contact met de bezoekers. Want al die klanten lusten graag dat lekkere kopje koffie van de bar, of dat biertje! Denk daar eens aan op het moment dat je op zoek bent naar een nieuwe stand.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: nov 19 - 21 2024

Locatie

RAI
Amsterdam
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes