Loading

Sign & Print expo

Opvallende stand door kleurgebruik

Een opvallende stand op de sign & print expo dan ben je bij ons aan het goede adres. Sign & Print Expo 2022 is hét event waar innovaties en trends worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie  is vertegenwoordigd. Dit gebeurd met met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen.

Elke editie wordt een nieuw thema. Het thema voor 2022 luidt ‘Museum of visual communication’.De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 22, 23 & 24 maart 2022 centraal staat in Evenementenhal Gorinchem. 

Bij deze beurs is het belangrijk om het mooie product sfeervol te integreren. Dit product kunnen bepaalde nieuwe folies zijn. Maar ook nieuwe printers of bepaalde nieuwe print technieken. Wij denken hierin graag mee want dit is voor ons altijd een leuke uitdaging. Een combinatie vinden tussen sfeer en beleving en de producten om zo een opvallende stand te creeëren. Om op die manier een informele prettige sfeer te maken waarin je bezoekers makkelijk kunt aanspreken. Om op die manier je product te verkopen, promoten, uit te leggen.

Ten slotte: interesse om meer van onze stands te zien, kijk eens in ons portfolie naar andere stands die wij hebben mogen realiseren.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: mrt 22 - 24 2022

Locatie

Evenementen hal
Gorinchem

The event is finished.