Loading

Visualize expo

Een opvallende stand op de visualize expo dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze beurs is hét event waar innovaties en trends worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafische media en visuele communicatie is vertegenwoordigd. Dit gebeurd met met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen.

Elke editie heeft een nieuw thema. De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 22, 23 & 24 maart 2022 centraal staat in Evenementenhal Gorinchem. 

Bij deze beurs is het belangrijk om het mooie product sfeervol te integreren. Dit product kunnen bepaalde nieuwe folies zijn. Maar ook nieuwe printers of bepaalde nieuwe print technieken. Wij denken hierin graag mee want dit is voor ons altijd een leuke uitdaging. Een combinatie vinden tussen sfeer en beleving en de producten om zo een opvallende stand te creëren. Om op die manier een informele prettige sfeer te maken waarin je bezoekers makkelijk kunt aanspreken. Om op die manier je product te verkopen, promoten, uit te leggen.

Ten slotte: interesse om meer van onze stands te zien, kijk eens in ons portfolio naar andere stands die wij hebben mogen realiseren.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: mrt 25 2025

Locatie

Evenementen hal
Gorinchem
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes