Loading

VSK beurs

Sfeervolle stand op de VSK beurs

Sfeervolle stand op de VSK. Dit is de vakbeurs voor de totale installatiebranche. Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

Bredere focus

De installatiesector groeit steeds meer in de richting van een integratie van verschillende disciplines. Daarom brengt VSK 2024 alles bij elkaar. Klimaatbeheersing en sanitair, maar ook alles over Elektrotechniek, solar en meet- en regeltechniek.Wil je meer lezen over deze beurs? Hier ga je naar de website en deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. 

Alles bij elkaar

In een standontwerp wordt ook alles bij elkaar gebracht. Daarmee bedoelen we dat bijvoorbeeld zakelijk en sfeervol samen wordt gevoegd. Een voorbeeld hiervan is de stand van clysan/vitotherm die we op de VSK mochten realiseren. Juist door sfeer aan de stand toe voegen doormiddel van bijvoorbeelde warme hout materialen of sfeervol kleurgebruik val je op! Daarom vinden wij het een uitdaging om dit altijd toe te voegen aan de stand en kijken wij hiervoor graag met u naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over de gedachtegang van onze soort stands, lees er dan meer over in ons portfolio.

Een andere mogelijkheid is om een activiteit toe te voegen op je stand. Je kunt hierbij aan allerlei soorten denken waarover wij graag mee denken. Of iets compleet anders op een beurs zoals deze, waarbij het grootste deel toch die belangrijkste machine of apparaten wil laten zien. Een bruin café stand! een sfeervolle kroeg of een stijlvolle pub. Ook dit behoort tot de mogelijkheden die we hier graag laten zien.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: feb 03 - 06 2026

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes