Loading

Vakbeurs Energie

vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie in de Brabanthallen

Vakbeurs Energie is ’s lands grootste en meest complete zakelijke netwerkevenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in de gebouwde omgeving. Drie dagen kennis delen en zaken doen!

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober 2024. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 20 augustus 2024.

 

Programma tijdens de beurs

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Vakbeurs Energie is al 18 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. Tijdens de beurs delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers. De beurs is een niet te onderschatten schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Gelijktijdig – onder de vlag van de Nationale Energie Week – met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

 

Stand op de vakbeurs energie

Anggrek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands. Op basis van het budget, positionering en de wensen gaan we aan de slag! Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerde stands voor een indruk. Ook op de energie vakbeurs hebben we al diverse malen een stand mogen ontwerpen en realiseren. Waar we natuurlijk bij het ontwerp rekening houden met de doelen van de beursdeelname. Mocht jij je als bedrijf bijvoorbeeld heel erg richten op duurzame waterstof, dan laten we dit natuurlijk duidelijk naar voren komen in de signing, project presentatie, beeldschermen etc. Maar als het product dat je verkoopt bestaat uit gebouw gebonden installaties kijken we samen hoe we dit duidelijk naar voren kunnen brengen.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: okt 15 - 17 2024

Locatie

Brabanthallen
s'Hertogenbosch
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes