Loading

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)

Vraag:  Uit jullie voorgaande standontwerpen is gebleken dat een café een goede manier is voor onze organisatie om in contact te komen met de bezoekers. Hoe kunnen we dit concept op een frisse, moderne manier vernieuwen?

Probleem: De vraag is om het huidige concept in een nieuwe vat te gieten zodat deze een hippere uitstraling krijgt.

Oplossing: Door de jaren heen hebben we ervaren in welke mate zaken nodig zijn in het café. Met deze kennis en de opdracht zijn we gaan kijken hoe we het ontwerp konden vernieuwen op een moderne manier zonder sfeer te verliezen. Door de zwarte metalen frames krijgt het café een moderne, industriële look. In combinatie met groendecoratie, rode accenten en cognackleurige stoelen krijg je een uitnodigende ambiance. Door de indeling te veranderen kunnen nu bezoekers aan twee kanten tegelijk bedient worden. En ook aan de andere zijdes van de eilandstand kunnen bezoekers tot rust komen op een loungebed.

Realisatie: Na de ruwbouw en het plaatsen van alle meubels ziet het er al heel gezellig uit. Toch is het pas nadat alles accessoires op hun plek staan en alle groendecoratie is neergezet en opgehangen zijn dat de gewenste snaar wordt geraakt.

Dit was een leuke stand om te bouwen als standbouwer en natuurlijk om te bezoeken als beursganger.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)