Loading

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)

Vraag:  Uit jullie voorgaande stand ontwerpen is gebleken dat een café een goede manier is voor onze organisatie om in contact te komen met de bezoekers. Hoe kunnen we dit concept weer terug brengen naar een echt sfeervol warm en mooi bruin café.

Probleem: De vraag is om het concept van afgelopen jaar in een nieuwe vat te gieten. Zodat het weer een echt café wordt! en minder strak, zakelijk en standbouw zoals afgelopen jaar.

Oplossing: Door de jaren heen hebben we ervaren in welke mate zaken nodig zijn in het café. Met deze kennis en de opdracht zijn we gaan kijken hoe we het ontwerp weer terug konden brengen naar een echt bruin café. We hebben gekeken welke materialen we hebben staan en welke materialen we moeten maken om zo een prachtig uitstraling te realiseren. Hierbij is natuurlijk de glas in lood entree een echte blikvanger, die direct zorgt voor heel veel sfeer. Ook kiezen we altijd voor echte materialen en om niet alles te printen. Zo zorgen bijvoorbeeld de houten 3d schilderijen voor meer sfeer en beleving. Ten tweede is de echte houten lambrisering een karakteristiek item in dit ontwerp. Ten derde is ook de prachtige vloer die bestaat uit tapijt en laminaat een echte sfeermaker. Juist die details maken het verschil!

Realisatie: Na het leggen van de vloer en het plaatsen van alle wanden met de signing plus de lichtkoven begint het al aardig vorm te kijken. Toch is het pas nadat alles op hun plek staat echt compleet, denk daarbij aan de bar en het meubilair. Maar ook de schilderijen die gehangen moeten worden en alle groendecoratie is geplaatst wordt de gewenste snaar geraakt. Dit was een enorm leuke stand om te bouwen als standbouwer en natuurlijk om te bezoeken als beursbezoeker op de 50plusbeurs.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
maatwerk stand parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL
stand modern café

Nederlands contactlens congres

Oté