Loading

Horecava

Ammirato

Vraag: Hoe presenteer ik zoveel mogelijk producten in mijn beurs stand in combinatie met een professionele uitstraling en een sfeervolle beleving die bij het product past.

Probleem: Hoe word ik door mijn doelgroep gezien tijdens de Horecava, met een beperkte oppervlakte van de beursstand? En hoe overtuig ik de bezoekers van mijn professionaliteit en unieke onderscheidende aanbod zodat ik kan groeien met mijn bedrijf?

Oplossing: Er spelen een tweetal zaken de hoofdrol bij het oplossen van het probleem van Ammirato:

  1. Efficiënt gebruik – en slimme indeling van de beschikbare ruimte. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker van de beursstand zich welkom voelt.
  2. “Less is more” als het gaat om productpresentatie. Hoe uniek en onderscheidend jouw aanbod ook is: door teveel bomen ziet niemand een bos. Een overzichtelijke presentatie draagt bij aan het creëren van een rustige en professionele uitstraling.

Realisatie: Door gebruik te maken van onze maatwerk mogelijkheden, die wij aanbieden als professionele standbouwer, creëerden we voor Ammirato een beurs stand die voldeed aan alle eisen. Met het ‘less is more’ principe en slimme oplossingen op maat haalden we alles uit de beschikbare ruimte. We plaatsten bijvoorbeeld een sluis in plaats van een deur in de pantry om ruimtewinst te genereren. Dit gebeurde ook door middel van het op maat gemaakte demonstratie- en presentatiemeubel welke voorzien was van verborgen opbergruimte. En niet onbelangrijk: alle stroombekabeling en watertoevoer werd – in samenspraak met de RAI – binnen de stand volledig uit het zicht weggewerkt voor een professionele uitstraling.

Ammirato haalde het maximale uit hun overstap van een standaard stand naar onze maatwerkstand. De oplossingen die wij voor Ammirato bedachten, zijn niet mogelijk bij standaard standbouw en maakte daardoor direct het verschil in de beleving bij de bezoeker.

Deze stand is onder andere gerealiseerd door gebruik te maken van het blacksteel meubilair

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL