Loading

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers

"Heel tevreden over het eindresultaat en de samenwerking"

Een nieuw logo vraagt om een nieuwe stand en dat was de situatie bij Hoppenbrouwers.

Wij mochten daardoor al iets eerder kennis maken met het nieuwe logo van Hoppenbrouwers. Een krachtig symbool van groei, vernieuwing en samenwerking.
“Iedere dag werken we aan de toekomst van morgen. We brengen verandering en daarom veranderen we zelf ook mee. We zijn meer dan techniek en geloven in een duurzame wereld. Daarbij past een krachtig symbool dat staat voor groei, ondernemerschap en vernieuwing. En dat zie je terug in ons nieuwe logo. Het verwijst naar die elementen die voor ons belangrijk zijn en onze werkwijze: strak op afspraken, flexibel in oplossingen en altijd dichtbij, voor medewerkers én klanten. Het woord ‘techniek’ komt niet meer terug in ons nieuwe logo. We overstijgen techniek, zonder ons technisch hart te verliezen.” En dat moest dus ook zichtbaar gemaakt worden op de  Aqua vakbeurs editie 2024.

Nieuwe huisstijl, nieuwe stand

Vanuit dit nieuwe logo en de nieuwe huisstijl was de wens om een open, strakke maar niet te symmetrische nieuwe stand. Hoppenbrouwers overstijgt techniek, zonder het technische hart te verliezen en ook deze stand overstijgt de standaard technische strakke stands. Het is een ruime uitnodigende stand geworden met een open en warm karakter. Hoe dit komt naar onze mening? door het ruimte ontwerp, de warme materialen waar voor gekozen is en de niet symmetrische indeling. Daarnaast geven natuurlijk de prachtige full color afbeeldingen op de wanden een prachtige en krachtige uitstraling, waarin toch ook dat technische hart te zien is!

Benieuw geworden naar ons? Lees hier verder over onze overtuigende totaalaanpak die we ook bij deze stand hebben laten zien.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL