Loading

Europort Rotterdam

Innovation Navigation

"Hartelijk dank voor het creëren van zo'n leuke en gezellige stand voor ons. Het was de afgelopen dagen een geweldige plek om je op je gemak te voelen. Het is de basis geweest voor goede vergaderingen en discussies gedurende de week." Marcus Krol- Directeur marketing en sales

Opvallen met een kleine stand is ook mogelijk! Dat laat deze stand van Innovative Navigation wel zien op de Europort in Rotterdam. Een stand van 14m2, met daarin alle wensen van de klant geïntegreerd. Tot 2023 bestond de stand inrichting altijd uit standaard standbouw vanuit de beursorganisatie. Die zij dan zelf inrichten met enkele items meubilair en tv schermen. Zoals ze zelf aangaven was dit nooit erg mooi en kosten het heel veel tijd!

Voordeel professionele standbouwer

Daarbij komen we direct bij het eerste plus punt van een professionele standbouwer zoals wij: het ziet er mooi, verzorgd en overtuigend uit! en je houdt zelf tijd over voor andere zaken. Daarnaast hebben wij al standbouwer veel inzichten en ideeën door de ervaring die we hebben in bouwen en ontwerpen. Bij dit stand ontwerp was de klant bang dat niet alles pasten in de 14 m2. Wij hebben laten zien dat dit wel mogelijk was, door de dubbelzijdige wand met daarin demonstratie mogelijkheden en de hoogte van de luifel. Bij de oplevering was de klant positief verrast en zei: het is zo ruim! en dat voor de beperkte ruimte.

Einde van de beurs

Na de beurs was de klant dan ook enthousiast over de beursdeelname! De review over de beurs lees je hiernaast en we zijn nu volop aan het ontwerpen voor de stand op de SMM in Hamburg die dit jaar plaats vind. 2025 staat dan de Europort weer voor de deur.

Benieuw geworden naar ons? Lees hier verder over onze overtuigende totaalaanpak.

Meer weten over de SMM? Kijk in onze agenda of in onze blog 

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
maatwerk stand parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL
stand modern café

Nederlands contactlens congres

Oté