Loading

Beurs eigen huis

beurs eigen huis

Beurs eigen huis

Heb je Bouw- of verbouwplannen? Dan is beurs eigen huis in de jaarbeurs Utrecht de beurs die je als klant moet bezoeken. Dus als jij als bedrijf iets kan op gebied van bouwen/verbouwen is dit de beurs om aan deel te nemen.

Van 11 t/m 13 oktober 2024 vindt de 26e editie Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht plaats. Deze beurs is de beurs waar alle woondromen van de bezoeker waar gemaakt kunnen worden! Of ze nu voor een nieuwe keuken, badkamer, tuin of interieur gaan of voor een geheel nieuwe woning: hier vind je alle specialisten voor het realiseren van jullie droomhuis onder één dak.

 

Realiseer je droomhuis

Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis is de slogan de beurs! Een beurs vol met experts op het gebied van bouwen en verbouwen. Alle woonplannen kunnen hier besproken worden. Alle woon ideeën kunnen hier besproken en uitgewerkt worden.

Jaarbeurs Utrecht opent haar deuren voor het grootste woonevent van het jaar! Of de bezoekers nu plannen hebben om te verbouwen, een nieuwe keuken zoeken, het interieur willen vernieuwen of duurzaam willen wonen, bij Beurs Eigen Huis vinden ze alles wat ze nodig hebben:

 • ontdek de nieuwe trends en innovaties
 • krijg deskundig advies van top-experts
 • volg inspirerende workshops en lezingen
 • ontmoet meer dan 200 exposanten, waaronder de beste interieurontwerpers en bouwspecialisten

Hier transformeert ieder huis tot jouw droomplek met tips en ideeën van Beurs Eigen Huis.

 

Mis het niet!

Op deze beurs draait het om dus sfeer, beleving en uitstraling! Daar passen wij met Anggrek projecten enorm goed bij, want zo willen wij onze stands ook realiseren. Stands met sfeer en beleving is het geen wat wij het liefste ontwerpen en realiseren.

Dus mocht jij je ingeschreven hebben als exposant en nog op zoek zijn naar een opvallende stand op deze beurs? neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Want wij zijn Anggrek Projecten, ervaren standbouwer die van uw stand een ware blikvanger kan maken. Ons doel is helder: We willen van beursbezoekers uw stand bezoekers maken. We willen ze uitnodigen, verleiden en overtuigen. En dat doen we door kwaliteit, stijl en sfeer te combineren, passend binnen uw budget.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Bij Anggrek Projecten werkt u altijd samen met dezelfde mensen, van concept tot oplevering. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zorgen ervoor dat uw stand een weerspiegeling is van uw visie, tot in de kleinste details.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: okt 11 - 13 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes