Loading

Fiets en wandelbeurs

Op maat standbouw voor de fiets en wandelbeurs

Op maat standbouw is voor iedere beurs en iedere klant ons uitganspunt. Zo ook voor dit paviljoen op de de fiets en wandelbeurs Dit is dé plek waar je actieve vakantie begint. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen en de mooiste routes, volg lezingen van bevlogen reizigers of struin langs de stands met outdoorkleding en – uitrusting. Daarnaast geeft een ticket voor de beurs ook toegang tot de E-bike Xperience, het enige grootschalige e-bike test-event van Nederland. Voor wie zich oriënteert op de aankoop van een nieuwe elektrische fiets of speedpedelec, kan eigenlijk niet om dit event in de Jaarbeurs Utrecht heen.

In dit paviljoen kregen diverse leveranciers een mooie presentatie ruimte. Hiervoor hebben wij op maat presentatie kubussen gerealiseerd in combinatie met hoge eyecatcher wanden. Op die manier ontstond er een eenheid qua uitstraling en veel opval waarde. Dit is dan ook een voorbeeld van op maat standbouw.

Interesse om meer over ons te lezen, kijk eens in onze blogs speciaal over enkele andere stands die wij hebben mogen realiseren.

Een andere mogelijkheid is om een activiteit toe te voegen op je stand. Je kunt hierbij aan allerlei soorten denken waarover wij graag mee denken. Of iets compleet anders; een bruin café stand! een sfeervolle kroeg of een stijlvolle pub. Ook dit behoort tot de mogelijkheden die we hier graag laten zien.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: feb 25 - 26 2022

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht

The event is finished.