Loading

Haalt Anggrek weer de krant met de 50+ beurs?

In Standbouw - 13 augustus 2019

"De NVVE werkt al enkele jaren succesvol samen met Anggrek en zij vertalen onze ideeën in een ontwerp en stand waarbij niks onmogelijk is. Daarnaast nemen ze veel logistieke werkzaamheden uit handen waardoor wij ons kunnen focussen op ons doel." Sebastiaan Hattink – Projectleider NVVE

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Ook wij mochten dit jaar wederom een mooie stand/bruin café verzorgen op de 50+plus beurs voor de NVVE, de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde

Verbeteren en vernieuwen

Afgelopen jaar kregen we vanuit de NVVE de vraag of we een leuke bruin café bar hadden in onze collectie. Natuurlijk hebben we die, maar we hebben nog veel meer op dat gebied! En zo werd Grand Café ‘de goede dood’ bedacht en gerealiseerd. Omdat de NVVE als doel heeft dat haar bezoekers in een ongedwongen setting geïnformeerd worden over de laatste levensfase, is een sfeervol café een uitermate goed uitgangspunt. Dat thema hebben we voor dit jaar bij Anggrek dan ook niet in de prullenbak gegooid, want dit concept haalde afgelopen jaar de krant. Wel hebben we in overleg met de klant, het ontwerp een make-over gegeven zonder aan de sfeer te komen en de herkenbaarheid teniet te doen.

De welkomsfactor

Zowel de bezoeker als de exposant hebben tenminste één ding gemeen; ze willen dat de bezoeker zich welkom voelt op de stand. Bij de stand van NVVE is dit zeker het geval! Door de open vormgeving van de stand kan een bezoeker direct zien of er een plekje vrij is om neer te strijken en bestaat er geen twijfel over dat je hier van een lekker kopje koffie kunt genieten. Natuurlijk is dit concept niet voor elke bedrijf geschikt, maar Anggrek heeft  door de jaren lange ervaring voor elke branche een passend ontwerp om deze ‘welkomsfactor’ te bewerkstelligen.

De kunst van het inleven

Om een succesvol standontwerp tot stand te laten komen is, naast een goede en heldere communicatie met de klant, een goed inlevingsvermogen ook essentieel. Want wanneer je weet wat de klant zal inspireren ben je al halverwege! Voor elk product en elke dienst is dit natuurlijk iets anders, al zijn er vaak wel overeenkomsten. Wilt u ook een succesvolle stand, waar de doelgroep zich welkom op voelt, wees dan welkom bij Anggrek!

Benieuwd naar het aangepaste ontwerp voor de stand van de NVVE? Van 18 tot 22 september is de stand te zien in de jaarbeurs Utrecht. Wilt u zien wat Anggrek nog meer in huis heeft? Laat u inspireren door ons portfolio of vraag een brochure aan (contact)!

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl